• BIST 9079.97
  • Altın 2309.209
  • Dolar 32.3485
  • Euro 35.0814
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

İzmirli taksicilerden Expo'ya tam destek

İzmirli taksicilerden Expo'ya tam destek
İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası İzmir'in EXPO 2020 çalışmalarına destek olma kararı aldı. İzmir'de ki tüm taksilere büyük organizasyona destek konusunda farkındalık oluşturmak için Expo Stickerları yapıştırıldı.

 

İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası İzmir'in EXPO 2020 çalışmalarına destek olma kararı aldı. İzmir'de ki tüm taksilere büyük organizasyona destek konusunda farkındalık oluşturmak için Expo Stickerları yapıştırıldı. Ayrıca Turistlerin gezi güzergahlarındaki taksilere broşürler konularak tanıtıma destek verilecek.
 
İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, İzmir'in EXPO 2020 adaylığına destek vermek amacıyla önemli bir karar aldı. EXPO 2020 organizasyonunun yapılacağı kentin açıklanacağı tarih olan 2013 Kasım ayına kadar odaya bağlı olan tüm araçlar, İzmir'in simgeleri ve fuar teması olan sağlık unsurlarıyla donatılacak. Gezici EXPO tanıtım filolarının hazırlanması için yasal işlemlerin sürdüğünü kaydeden Oda Başkanı Celil Anık, "İzmir'in EXPO 2020'yi kazanması için tüm enerjimiz ile destek veriyoruz. Yurtdışından İzmir'e gelen bir turist İzmir'i, gezmeye başlamadan önce takside tanıyacak" dedi.
 
KENTİN GELECEĞİ
 
İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, 2020 adaylığı için tüm İzmir'in kenetlendiğini belirterek, oda olarak ellerinden gelen her şeyi yapmak istediklerini söyledi. İzmir'i en iyi şekilde tanıtmak amacıyla odanın bünyesinde bir markalaşma birimi de kurduklarını dile getiren Celil Anık, "İzmir'de yaşayan ve kente hizmet eden biri olarak odamızın EXPO 2020 adaylığına katkı sağlaması için projeler üretiyoruz. Bu amaçla meslek odamıza kayıtlı tüm taşıtları, kazanan ülkenin açıklanacağı tarihe kadar birer tanıtım elçisi olarak görevlendirme kararı aldık. Taksilerimizi, turistlerin ilgisini çekecek, kentin önemli unsurlarını tanıtacak görsellerle donatılacağız.
 
Taksilerde şehrimizin broşürlerinin ve tanıtım kitaplarının konacağı özel koltuk cepleri hazırlattık. Yaz sezonunda bunları dağıtacağız. EXPO İzmir'in geleceği için çok önemli bir çalışma olacak. Oda olarak desteğimiz sürecek" diye konuştu.
 
ANIK : "TAKSİLER ŞEHRİN AYNASIDIR"
 
Tanıtım faaliyetinin eğitimle başladığını vurgulayan Anık şunları söyledi: "Taksicilere İngilizce ve İtalyanca, trafik ve halkla ilişkiler eğitimleri veriyoruz. Bu eğitimlerin çok verimli geri dönüşünü aldık. Kıyafete dikkat ediyoruz, araçların modernizasyonunu sağlıyoruz. Amacımız en iyi hizmeti vererek İzmir'i marka şehir haline getirmek. Turist uçaktan indikten sonra şoförlerle iletişimde oluyor. Turiste vereceğiniz tüm bilgiler onun kente olan bakışını etkiliyor. Tanıtımın en önemli ayaklarından birinin taksiler olduğunu düşünüyoruz" dedi. Anık ayrıca, odaya bağlı 2 bin 824 aracın bulunduğunu belirterek, "Bunların her binin EXPO tanıtım aracı haline dönüştürme amacındayız. Bu çalışmalarda esnafımızda gönüllü olmalıdır. Taksiciye, bakkala, kahveciye tüm halka EXPO'nun önemi anlatılmalıdır." dedi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim