• BIST 8990.32
  • Altın 2291.731
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0657
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

İZULAŞ filosundaki Doruk sayısını artırdı

İZULAŞ filosundaki Doruk sayısını artırdı
İZULAŞ, İzmir’e hizmette yine Otokar DORUK araçlarını tercih etti. Teslim edilen 20 adet otobüs ile İZULAŞ filosundaki DORUK sayısı 30’a yükseldi.

İzmir, DORUK sayısını artırdı 

İZULAŞ, İzmir’e hizmette yine Otokar DORUK araçlarını tercih etti. Teslim edilen 20 adet otobüs ile İZULAŞ filosundaki DORUK sayısı 30’a yükseldi.  

Türkiye’nin otobüs pazarı lideri Otokar, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde kullanılmak üzere 20 adet Otokar DORUK otobüsü IZULAŞ Bornova Garajı’nda yapılan törenle teslim etti. Daha önce İZULAŞ, 10 adet DORUK otobüs almış, mevcut araçların performansından ve hizmetinden memnun kalmıştı.

Törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir ilçe belediye başkanları, İzmir milletvekilleri, İZULAŞ yöneticileri ve temsilcileri, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Kamu Satışları Birim Yöneticisi İhsan Kars ve Satış Sonrası Hizmetler Bölge Sorumlusu Altuğ Güllüdağ katıldı.

Otokar araçlarının bugün Türkiye’nin en çok tercih edilen otobüsleri olduğunu belirten Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, “İzmir gibi modern ve çağdaş şehirlerde yeni toplu taşıma sistemlerinde araçlarımızın tercih edilmesi bize gurur veriyor. İzmirhalkını en konforlu ve güvenli şekilde taşımak, yaşlısından engellisine kadar tüm vatandaşların rahatlıkla inip binmesini sağlamak üzere tasarlanmış otobüslerimiz, çevreci motorları ile güzel İzmir’in korunmasına da katkı sağlayacak; düşük işletme giderleri ile yük getirmeyecek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’na ve İZULAŞ’ın değerli yöneticilerine tekrar Otokar’ı tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Yeni otobüsler İzmir halkına hayırlı olsun.” dedi.

Törende konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 7’den 70’e tüm İzmir halkının konforlu ve çağdaş toplu taşıma hizmeti alması için yeni araçların hizmete başlaması ile ilgili duyduğu memnuniyeti belirterek Otokar yöneticilerine teşekkür etti.

DORUK 215LE’nin üstün özellikleri

Alçak taban girişli DORUK 215LE, kolay yolcu iniş-biniş avantajı ile hareket engelli, yaşlı ve çocuklu yolculara güvenli ve konforlu seyahat imkan sağlamak amacıyla tasarlandı. Düşük dönüş yarıçapı ve 9 metrelik boyu ile DORUK 215LE, özellikle büyük otobüslerin kullanılamadığı veya ekonomik olmadığı alanlarda ve zamanlarda çağdaş ve modern toplu taşıma çözümleri sunuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim