• BIST 9530.47
  • Altın 2477.424
  • Dolar 32.4512
  • Euro 34.6474
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Jakarta - İstanbul direkt konteyner servisi

Jakarta - İstanbul direkt konteyner servisi
Kurulduğu 1995 yılından beri farklı sektörlere yönelik profesyonel lojistik hizmeti veren KITA,  deniz ve hava taşımacılığında özellikle Uzak Doğu Limanlarında liderliğe oynuyor.

Kurulduğu 1995 yılından beri farklı sektörlere yönelik profesyonel lojistik hizmeti veren Kıta Lojistik, deniz ve hava taşımacılığında özellikle Uzak Doğu Limanlarında liderliğe oynuyor.

Akıllı telefonlar, elektronik, tekstil ve çok sayıda ürünün başta Güney Kore ve Çin olmak üzere lojistiğini gerçekleştiren yüzde yüz Türk sermayeli Kıta Lojistik; bu aybaşında yürürlüğe giren Güney Kore - Türkiye Serbest Ticaret Anlaşması sonrasında artan iş hacmini desteklemek adına müşterilerine katma değeri yüksek hizmetler veriyor. Gerçekleştirdiği insan yatırımı ile sektörde adından söz ettiren Kıta Lojistik’nın İstanbul Güneşli’de bulunan merkezinde deneyimli Koreli ekip görev yapıyor.

Güney Kore çıkışlı ya da varışlı direkt veya aktarmalı hava ve deniz yüklemelerinde uygun navlun fiyatlarını, hem de en üst düzey hizmet kalitesini sunduklarını belirten Kıta Lojistik, İstanbul’da yerleşik Koreli takım arkadaşları ile birlikte yaşanacak olası dil problemlerinin de önüne geçtiklerini belirtiyor. İhracat taşımalarında, Kore’deki varış limanından itibaren alıcı adresine kadar ihtiyaç duyulan tüm lojistik hizmetleri yıllardır beraber çalıştığı acenteler sayesinde, ithalat taşımalarında ise Türkiye Limanlarına varıştan sonra tek çatı altında, %100 müşteri memnuniyeti hedefleniyor.

Jakarta – İstanbul Direkt Parsiyel Konteyner Servisi

Güney Kore gibi Uzak Doğu’nun hemen hemen tüm limanları ile çalışan Kıta Lojistik, geçtiğimiz aylarda bir ilke daha imza atarak Endonezya’nın Jakarta limanından haftalık düzenli ve aktarmasız olarak yapılan İstanbul Parsiyel Konteyner Servisini hizmete soktu.

Başkent Jakarta’dan yüklenen parsiyel malzemeler, Singapur’da aktarma yerine, doğrudan gelmeye başladı. Bu da yaklaşık 40 gün süren sefer süresini 25 gün gibi kısa bir süre haline getirdi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim