• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

James Hogan, en etkili 25 yöneticiden biri seçildi

James Hogan, en etkili 25 yöneticiden biri seçildi
Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Airways’in Başkanı ve CEO’su James Hogan, sektörün önde gelen uluslararası mecralarından Business Travel News tarafından seyahat sektörünün en etkili 25 yöneticisinden biri seçildi.

Etihad Airways’in airberlin, Jet Airways, Virgin Australia, Air Serbia, Air Seychelles ve Etihad Regional gibi iştirak yatırımlarının ardından Alitalia hisselerinin yüzde 49’unu satın alarak sürdürdüğü cesur strateji ile dikkatleri çeken Hogan konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Etihad Airways ve dünya çapındaki 27 bin çalışanı; küresel standartlarda misafirperverliğimiz ve devrim niteliğindeki yenilikçi ürünlerimiz ile havayolu ile seyahat deneyimini yeniden tanımlıyor. Biz, her zaman en büyük olmayı değil en iyi olmayı hedefliyoruz. Business Travel News’a bu prestijli ödül için teşekkür ediyorum” dedi.

James Hogan’ın ödülünün yanı sıra geçtiğimiz günlerde, ABD merkezli Air Transport World (ATW) dergisi tarafından “2016 Yılının Havayolu” seçilerek sektörün en prestijli ödüllerinden birine layık görülen Etihad Airways ayrıca AirlineRatings.com tarafından düzenlenen 2016 Excellence Awards’ta “En İyi First Class” ve “En İyi Uzun Menzilli Havayolu” ödüllerini kazandı.

2006 yılından bu yana Etihad Airways Başkanı ve CEO’su olarak görevini sürdüren Hogan’ın havacılık sektöründe 30 yılı aşkın tecrübesi bulunuyor. Hogan yönetiminde hızlı bir gelişim gösteren Etihad Airways, sadece 2015 yılı içinde altı yeni destinasyonu uçuş ağına ekleyerek toplam uçuş noktası sayısını 116’ya yükseltti. Halihazırda 120 uçaklık bir filoyla faaliyet gösteren havayolunun 200 yeni uçak siparişi bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim