• BIST 9693.46
  • Altın 2506.054
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.7401
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

Jazeera Airways'den yolculara bagaj jesti

Jazeera Airways'den yolculara bagaj jesti
Arap turistlerin kişi başı harcama miktarı havayollarını da kampanyalara teşvik etti. Kuveyt merkezli Jazeera Airways, İstanbul uçuşlarında Arap turistlere 40 kiloluk bagaj hakkı tanıdı..

Jazeera Airways'den yolculara bagaj jesti

Türkiye'ye son yıllarda yaşanan Arap turist akını havayolu şirketlerini de Körfez ülkelerinden gelen turistlere yönelik cazip paketler hazırlamaya yönlendiriyor. Kuveyt'ten İstanbul'a turist taşıyacak olan Kuveyt merkezli Jazeera Airways, Araplar'ın alışverişi sevdiklerini dikkate alarak turistleri daha çok gezmeye teşvik etmek için 40 kilogram bagaj hakkı tanıyan bir kampanyaya başladı. Diğer havayollarında 20 kilo ortalamasında olan bagaj hakkını ikiye katlayan Jazeera, Arap turistleri, aralarında İstanbul'un da bulunduğu şehirlerde alışverişe çıkaracak. 2 Ekim'de başlayan 40 kilo bagaj uygulaması 15 Aralık tarihine kadar devam edecek. Kuveyt'ten 17 destinasyona uçuşlar gerçekleştiren Jazeera Airways, ilgiyi artırmak için 89 dolardan başlayan fiyatlarına KDV'yi de dahil etti. 

 
8 ŞEHİR DAHA VAR 
 
Jazeera Airways'in İstanbul dışında bu kampanyaya dahil ettiği şehirler arasında Dubai, Bahreyn, Kahire, Beyrut, Amman, İskenderiye, Sharm el Sheikh ve Lüksor da bulunuyor. 
 
Kişi başı harcamaları 2 bin dolar
 
Kalabalık aileleriyle seyahat etmeyi seven Arap turistler Avrupalı bir turistin üç katı harcama yapıyor. Geçen sene Avrupalı turistler kişi başı ortalama 630 dolarlık harcama yaparken Körfez ülkelerinden gelen turistlerde bu ortalama 2 bin doları buldu. Bu yıl temmuzdan itibaren Körfez ülkelerinden gelen uçaklarda yer kalmazken, bu ilgi Körfezli birçok havayolunu da İstanbul'a yönlendirmişti. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim