• BIST 9101.45
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Jeanneau, 16 yılda bin tekne sattı

Jeanneau, 16 yılda bin tekne sattı
Yelkenli sektörünün önde gelen markalarından Jeanneau’nun Türkiye satış direktörü İskender Akbaş, “Türkiye’de 16 yılda yaklaşık bin tekne sattık. 2012 yılının en iyi satışını yapan temsilcilik biziz” dedi.

 

CNR Avrasya Boat Show’a 5 yelkenli ile katılan yelkenli sektörünün önde gelen markalarından Jeanneau’nun Türkiye satış direktörü İskender Akbaş, “Türkiye’de 16 yılda yaklaşık bin tekne sattık. 2012 yılının en iyi satışını yapan temsilcilik biziz” dedi.
 
Son 4 yıldır ürettikleri yelkenli teknelerinde ‘Deck Saloon’ uygulamasını başlatarak daha geniş alandan faydalanılmasını sağlayan Jeanneau, Türkiye pazarında önemli bir yer edindi. Fransa’nın Nantes yakınlarındaki dev tersanede yapılan Jeanneau yelkenlilerinin Türkiye satışını yapan Top Leisure yetkilisi İskender Akbaş, dünya genelinde büyük ilgi gören markanın ülkemizde de önemli bir pazara sahip olduğunu söyledi.
 
Dünya genelinde 60 temsilciliği bulunan Fransız yelkenli markasının müşteri memnuniyetinde en iyisi olduklarını belirten Akbaş, “İddiamızı ürettiğimiz kaliteden alıyoruz. Çünkü, Jeanneau hem motoryatlarında hem teknelerinde dünyanın en iyi ve kaliteli markalarını kullanır” dedi.
 
9 - 17 metre arası...
 
Daha çok denizciler için tekne ürettiklerini vurgulayan Akbaş, “4 yıl önce teknede Deck Saloon uygulamasını başlattık. Böylece hem ışıktan hem de doğanın tüm güzelliklerinden daha fazla yararlanılmaya başlandı.
 
Bu konsept tüm markalara ilham oldu. Böylece teknenin içi daha aydınlık olurken, kullanım alanı da çok genişledi” diye konuştu. Türkiye’deki müşterilerinin işadamından akademisyenlere kadar uzanan geniş bir yelpazede olduğunu belirten Akbaş, çok önem verdikleri bir hizmetin de satış sonrası olduğunu söyledi. Akbaş şöyle devam etti:
 
“9 metreden 17 metreye kadar yelkenli satışı yapıyoruz. Fiyat aralığı da oldukça makul. 9 metrelik Sun Odyssey’in fiyat aralığı 30-60 bin euro. 17 metrelik olanları ise 500 bin euro civarında.”
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim