• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Jeep Grand Cherokee'ye ABD'den ödül

Jeep Grand Cherokee'ye ABD'den ödül
Yenilenen Jeep Grand Cherokee'ye ABD'den ödül geldi. Efsanevi Jeep markasının yenilenen yüzüyle fark yaratan modeli Jeep Grand Cherokee, USA Today tarafından ödüle layık görüldü
Yenilenen Jeep Grand Cherokee, bu ödülle "En Çok Ödül Alan SUV Modeli' olma unvanını sürdürdü. 
 
Yenilenen Jeep Grand Cherokee, sınıfının en iyi yakıt ekonomisi, sürüş kabiliyeti, konfor ve dizel teknolojisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 3.0 litrelik V6 dizel motor ve 468 HP'lik V8 benzinli motor seçenekleri bulunan modelin kullanıcı dostu teknolojileri ve güvenlik donanımları da öne çıkan özellikler arasında yer alıyor. 
 
Tofaş tarafından temsil edilen Yeni Jeep Grand Cherokee, "Cars.com/USA Today SUV Yarışması'nda, tüm rakiplerini geride bırakarak, 2013'ün kazanını oldu. Yenilenen Jeep Grand Cherokee, yakıt verimliliği, sürüş kabiliyeti, konfor ve diğer özellikleriyle jüri üyeleri tarafından takdir edilerek, üretilmeye başlandığından bu yana diğer tüm modeller arasında"En Çok Ödül Alan SUV' olma unvanını sürdürdü. 
 
Jeep markasının prestijli modeli Yeni Grand Cherokee, yarışma kapsamında üç büyük medya kuruluşunun yanı sıra SUV müşterilerini temsil eden bir aile tarafından kapsamlı bir performans değerlendirme sürecinden geçirildi. Değerlendirmeler sırasında, yenilenen Jeep Grand Cherokee, tüm SUV modelleri içinde, aile dostu özellikler ile tarz ve sürüş kalitesi bakımından olumlu not almayı başardı. Ayrıca Cars.com, USA Today ve Motorweek'in uzmanlarının, tüm modelleri sabit bir rotada değerlendirdiği test sürüşleri ve yakıt ekonomisini ölçme amacıyla gerçekleştirilen 200 millik farklı yollardaki test sürüşlerinin ardından yenilenen Jeep Grand Cherokee rakipsiz olduğunun altını bir kez daha çizdi. 
 
Jeep, Chrysler Group LLC Başkanı ve CEO'su Mike Manley ödülle ilgili olarak; "Üç prestijli medya kuruluşunun uzmanlarının yanı sıra tipik bir dört kişilik aile tarafından gerçekleştirilen testlerin ardından bu ödülü kazanmak oldukça sevindirici. Jüri üyelerinin, gelmiş geçmiş en çok ödül kazanan SUV model olan Jeep Grand Cherokee üzerinde gerçekleştirdiğimiz ve aracı daha iyi hale getiren geliştirmeleri takdir etmesinden memnuniyet duyuyoruz. Bugün başka hiçbir SUV aracı, yenilenen Jeep Grand Cherokee'nin sunduğu 4x4 kabiliyeti, yakıt ekonomisi, gelişmiş kullanıcı dostu teknolojisi, birinci sınıf işçilik ve on road sürüş performansını sunmamaktadır.' dedi. 
 
Cars.com sitesinin Baş Editörü Patrick Olsen ise "Kapsamlı testlerden sonra, Jeep Grand Cherokee, lüks kabini, etkileyici multimedya sistemi, off road ve on road sürüş kabiliyeti özellikleriyle, Cars.com/USA Today SUV Yarışması'nda birinci oldu. Gerçek bir off road SUV aracı olan ve çok ciddi geliştirmeler sayesinde rakiplerine üstünlük sağlayan Jeep Grand Cherokee, SUV alıcılarına sunulan çok değerli bir SUV seçeneği olarak yer alıyor.' dedi. 
 
Cars.com Hakkında : 
 
Cars.com, tüketicilerin ne alınacağı, nerede alınacağı ve bir araç için ne kadar ödeneceği konusunda fikir geliştirmelerini sağlamak amacıyla, tüketiciler ve uzmanlardan bilgi saylayan ödüllü bir web sitesi. Cars.com ziyaretçilerine, binlerce yeni ve ikinci el aracı kapsayan listeler, tüketici yorumları, araçları yan yana karşılaştırma imkanı, fotoğraf galerileri, videolar, tarafsız editoryal içerikler ve diğer yardımcı araçları sunuyor. Cars.com, ziyaretçilerine doğru satın alma kararları verebilmeleri için gerekli bilgileri sunarak, milyonlarca araç alıcısına alış-veriş süreçleri konusunda kolaylıklar sağlıyor. 1998 yılında yayına başlayan Cars.com sitesi; A.H. Belo (NYSE: AHC), Gannett Co. Inc. (NYSE: GCI), McClatchy Company (NYSE: MNI), Tribune Company ve Washington Post Company (NYSE: WPO) gibi büyük medya kuruluşlarının sahibi olduğu Classified Ventures LLC'nin bir parçası olarak faaliyet gösteriyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim