• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Jet Airways Delhi-Dubai uçuşu başlatıyor

Jet Airways Delhi-Dubai uçuşu başlatıyor
Jet Airways 18 Ocak 2013’ten itibaren etkin olmak üzere ikinci bir Delhi-Dubai uçuşu başlatıyor.

 

Hindistan’ın bir numaralı uluslar arası havayolu Jet Airways, 18 Ocak 2013’ten itibaren etkin olmak üzere bir gündüz uçuşuyla BAE’ne olan bağlantısını kuvvetlendirerek Delhi ve Dubai arasında ikinci bir servis başlatıyor. Bu uçuş, Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal başkenti ve finans merkezi arasında faaliyet sunan gece uçuşunu tamamlayacak.
 
Delhi ve Dubai arasındaki bu yeni uçuş, Jet Airways’i bölgenin lider havayollarından biri yaparak Indo-Gulf sektöründeki varlığını daha da güçlendiriyor. Havayolu, 16 Premiere ve 138 Ekonomi sınıfı koltuğundan oluşan yeni nesil Boeing 737-800 uçağını kullanacak.
 
Yeni uçuş, hem havayolunun önemli merkezi Delhi aracılığı ile SAARC/ASEAN’dan seyahat eden yolculara hem de Hindistan’a giden ve gelen yolulara uygun bağlantılar sunacak.
 
JetPrivilege üyeleri, 18 ocak ve 18 Şubat 2013 tarihleri arasında bu uçuşta rezervasyon yaparken iki kat JP mili kazanma fırsatına sahip olacaklar.
 
Bu uçuşla, Jet Airways Hindistan ve Dubai arasında Ocak 2013 tarihinde iki yeni uçuş başlatıyor olacak. 3 Ocak’ta, Karnataka’daki liman şehri Mangalore’nın da haftada 6 gün bir Boeing 737-800 uçuşuyla Dubai’ye bağlanması planlanıyor. Jet Airways şu anda Mumbai’den günlük 4 uçuş ve Delhi’den Dubai’ye günlük uçuş sunuyor.
 
Delhi’den olan yeni servis, havayolunun şu anki Hindistan’daki birkaç şehirden Cidde, Riyadh ve Damman’a olan uçuşların yanı sıra, Abu Dhabi, Bahreyn, Dubai, Doha, Kuveyt, Musat ve Sharjah’a olan uçuşlarını tamamlıyor.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim