• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

Jolly Tur 2012'de yüzde 30 büyüdü

Jolly Tur 2012'de yüzde 30 büyüdü
Jolly Tur 2013 yılında büyüme hedefini %20,müşteri memnuniyeti hedefini %100 olarak belirledi

 

25 yılı aşan tecrübesi ile sunduğu kaliteli hizmeti, satış öncesi ve sonrasında uyguladığı müşteri memnuniyeti yönetimi ile sektörün öncü kuruluşlarından olan Jolly Tur 2013'de 450 bin kişiye avantajlı koşullarda tatil imkânı sunmayı hedefliyor. Jolly Tur her zaman olduğu gibi % 100’e yakın müşteri memnuniyetiyle 2013 yılında da sektörün en güvenilen tur operatörü olmaya devam edecek.
 
JOLLY TUR 2012'DE % 30 BÜYÜDÜ
 
Sektörünün en yüksek iş hacmine ve ürün çeşitliliğine sahip, tüketici memnuniyetini firma politikası olarak benimseyen ve bu doğrultuda hizmet sunan Jolly Tur, 2012 yılı için planlanan büyüme hedeflerini gerçekleştirdi. Yurt dışında % 30, yurt içinde % 35, kültür turlarında % 25, Kıbrıs departmanında ise % 30'luk ciro artışı oldu. Genel şirket cirosunda ise % 30'luk artış kaydedildi.
 
JOLLY TUR 2013’TE YURT İÇİNDE 190 BİN KİŞİYİ ERKEN REZERVASYONDAN YARARLANDIRACAK
 
Tüm destinasyonlarda avantajlı fiyatlarla tatil imkânı sunan Jolly Tur, 2013 yılı için yurt içi erken rezervasyon kampanyasını 19 Kasım tarihinde % 45 indirimle başlattı. Erken rezervasyon kampanyası 5 dönem’de indirim oranları azalarak devam edecek.
 
2012 yılında yurt içi misafirlerin % 60’ını oluşturan 150 bin kişi erken rezervasyondan yararlanırken, 2013 yılında bu sayının 190 bin olacağı öngörülüyor.
 
Türkiye’nin en seçkin otelleri ile gerçekleştirdiği özel anlaşmalar sayesinde tatilcilere uygun ve kaliteli hizmeti bir arada sunmak adına önemli indirimler sağlayan Jolly Tur, her yıl genişleyen yatırım kapasitesi ve yüksek alım gücü sayesinde tesis yelpazesini 700’ye ulaştırmış bulunuyor.
 
YURT DIŞINDA ODA BAŞI 200 EURO İNDİRİM REZERVASYONU ERKEN BAŞLATTI
 
Jolly Tur yurt dışı tatilini uygun fiyatlarla yapmak isteyen misafirleri için Eylül ayından itibaren oda başı 200 Euro’ya varan erken rezervasyon indirimi başlattı. Bu cazip fırsatlardan yararlanmak isteyen tatilciler kış dönemi rezervasyonları için şimdiden yoğun talep oluşturmaya başladı.
 
2013 yaz dönemine kadar devam edecek bu kampanyada, dönem baz alınmaksızın tüm misafirler seyahat tarihlerinden 90, 60 ya da 30 gün öncesine kadar karar verdiklerinde indirim fırsatlarını yakalayabilecekler.
 
SEYAHAT KORUMA PAKETİ İLE TÜM AKSİLİKLERE KARŞI PARANIZ GÜVENCE ALTINDA
 
Geçtiğimiz yıldan itibaren geniş kapsamlı ’’Seyahat Koruma Paketi’’ni misafirlerinin hizmetine sunan Jolly Tur bu yıl da Yurtiçi, Yurtdışı, Kültür olmak üzere tüm turları paket kapsamına dahil etti. Düşük sigorta maliyeti ile “tatil yatırımlarını” kaybetme endişesinden kurtulan Jolly Tur misafirleri böylece; “Tatil İptal Hakkı”na kavuşarak tüm avantajlardan yararlanabiliyor.
 
Seyahat koruma paketi ile; vize çıkmaması, son dakika gelişen bir sağlık problemi ya da işten çıkartılma gibi beklenmeyen durumlar nedeni ile tatilini iptal etmek zorunda kalan misafirler, mazeretlerini belgelemeleri durumunda küçük bir kesinti ile ödedikleri tur bedellerini iade alıyor.
 
LÜKS GEMİLERLE DÜNYAYI KEŞFE ÇIKMANIN AVANTAJLI FIRSATLARI
 
2012 yılından itibaren gemi turlarında ürün yelpazesini genişleterek 1500 kişiye hizmet veren Jolly Tur bu sene 4000 kişiye lüks gemilerle dünyayı keşfetme imkânı sunmayı hedefliyor. 
 
1 Kasım ‘da başlayan Gemi Turları Erken Rezervasyon fırsatlarında %30’a varan indirmeler yer alıyor. Klasik destinasyonlar olan Yunan Adaları, Adriyatik ya da Kanarya Adaları dışında Güney Amerika, Avustralya, Yeni Zelanda ve Birleşik Arap Emirliklerini de rotasına dahil ederek birbirinden özel destinasyonlara dünyanın en ihtişamlı gemileri ile uygun fiyata seyahat imkanı sağlıyor.
 
KÜLTÜR TURLARI SINIRLARI AŞTI!
 
Karadeniz turlarına vizesiz geçişlerle Gürcistan’ın tarihi kenti Batum’u da ekleyerek fark yaratan Jolly Tur, bu yıl Batum’la birlikte Gürcistan’ın başkenti Tiflis dahil 3 şehri daha programına ilave etti.
 
2012 de Türkiye’de ilk kez Kültür Turlarını da erken rezervasyona dahil ederek Kültür Keyfini avantaja dönüştüren Jolly Tur bu yıl da erken rezervasyon kampanyasını Aralık ayında %30’a varan indirimlerle başlatıyor.
 
Sürekli yeni programları içine alacak olan kampanya Karadeniz, GAP, Ege Akdeniz gibi uzun süreli turları kapsayacak. Kültür Keşfine çıkmak isteyenler 2013 Ramazan ya da Kurban Bayramı rezervasyonlarını şimdiden yaptırabilecekler.
 
KIBRIS’TA ÖZGÜR PAKET AVANTAJLARI
 
Jolly Tur Kıbrıs’ta tatil yapmayı düşünen misafirlere havayolu, gün ya da saat kısıtlaması olmaksızın kendi uçaklı paketlerini oluşturma imkânı sunuyor. Paketler tüm hava yollarına ait uçak bileti ve transfer hizmetlerini de kapsıyor.
 
Jolly Tur’u takip edenler her zaman olduğu gibi bu sene de kazançlı çıkacaklar. Yurtiçi ve Yurtdışı seyahatlerinin yanı sıra tatillerini Kıbrıs’ta geçirmek isteyen misafirler için Jolly Tur, Ocak ayında erken rezervasyon uygulamasını başlatacak.
 
JOLLY AKADEMİ İLE GENÇLERE İŞ İMKÂNI SAĞLIYOR
 
Jolly Tur 2012 yılında turizm sektörüne nitelikli personel yetiştirmek amacı ile kurduğu Jolly Akademi ile eğitimlere devam ediyor. İçeriğinde Ürünlerden satış tekniklerine, iletişimden müşteri memnuniyetine kadar tüm konuları içeren 7 günlük bir eğitim programını barındıran Jolly Akademi'nin verdiği eğitimlerle tam donanımlı birer Seyahat Danışmanı olarak yetişen katılımcılar Tüm Sektörde ve Jolly Tur'da çalışma fırsatı yakalıyor. 1 sene içerisinde Jolly Tur’un merkez ofislerine ve acentelerinde Jolly Akademi Mezunu 220 kişiye iş imkanı sağlanırken, 2013 ve sonraki yıllarda da personel istihdamı devam edecek.
 
TÜM DÜNYA SEYAHATLERİNİZ PARMAKLARINIZIN UCUNDA
 
Tüm sektörlerde ilerleyen bilişim argümanlarını Turizm sektörüne doğru yatırımlar ile taşıyan Jolly Tur teknolojiyi yakından takip eden ekibiyle yatırımlarına ve sektördeki öncülüklerine devam ediyor.
 
Jolly tur sektördeki en ileri teknoloji ile hazırlanmış Jolly Bussines projesini hayata geçirdi. İş ortakları olan firmalara sunulan sistemle 7 gün 24 saat tüm dünya havayolu biletleri, şehir otelleri ya da rent a car rezervasyonlarını en uygun fiyat seçenekleri ile kendilerinin gerçekleştirebilmesine olanak tanıyor. Jolly Tur’un profesyonel yazılım ekibi ile oluşturulan, tüm güvenlik sertifikalarına sahip ve Çağrı Merkezi destekli olarak sunulan bu uygulama tüm firmaların seyahat planlarını en kolay ve en cazip fiyatlarla parmaklarının ucuna taşıyor.
 
JOLLY TUR’UN GENÇLERE ÖZEL MARKASI UNITRAVEL
 
Jolly Tur’un gençlik markası Unitravel geçtiğimiz yıllarda özel dönem üniversite festivalleri ile hizmet verirken bu yıl ’’365 Gün Turluyoruz’’ sloganıyla gençlik konseptini hizmete sunuyor.
 
18-29 yaş arası misafirlerini yaz kış özel partiler, aktiviteler, konserler ya da paket tatiller ile eğlenceli organizasyonlarda bir araya getiren Unitravel bu yıl da WhiteFest, SpringBreak, Corparate Weekends, MayFest gibi etkinliklere imza atacak.
 
Tüm organizasyonlarında ünlü markalarla yaptığı anlaşmalar ile farkını gösteren ve Türkiye’nin en iyi otel ve sanatçılarını gençlerle buluşturan Unitravel eğlencenin keyfini tüm yıla yayıyor.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim