• BIST 8718.11
  • Altın 2245.763
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1462
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Kabilenin yeni reisi temmuzda yollarda

Kabilenin yeni reisi temmuzda yollarda
Adını Kızılderililerin efsanevi Cherokee kabilesinden alan Jeep’in amiral gemisi ‘Grand Cherokee’ performans, tasarım ve konfor bakımından baştan aşağı yenilendi
Yeni 8 ileri otomatik şanzımanıyla daha yüksek performans ve sürüş kalitesi sunan Cherokee, temmuz ayından itibaren 106 bin 500 Euro’dan başlayan anahtar teslim fiyatıyla Türkiye’de satışa sunulacak. Jeep Marka Direktörü Mahmut Karacan, yeni Grand Cherokee’nin Limited, Overland, Summit, SRT olmak üzere 4 versiyon ile Türkiye pazarındaki yerini alacağını belirterek, “Sınıfının en çok satan aracı olan Grand Cherokee’nin temmuz ayında Türkiye yollarına çıkacak oluşunun heyecanını yaşıyoruz. Yenilenen Jeep Grand Cherokee’den yıl sonuna kadar toplamda 300 adedi aşkın satış yapmayı öngörüyoruz” dedi. 
 
Daha agresif ve güçlü görüntüsünün altında, aracın ön kısmında modernleştirilen ve daha sportif bir görünüme ulaşmasını sağlayan değişiklikler ön plana çıkıyor. Jeep Grand Cherokee’nin yerden yüksekliği korunurken, bir yandan da arka kısmındaki LED aydınlatmalı daha büyük yeni arka lambalar, daha geniş ve aerodinamik arka spoyler, daha fazla görüş alanı sağlayan yeniden şekillendirilmiş bagaj kapağı ve modele özel agresif arka alt tamponları dikkat çekiyor. LED gündüz lambalarına sahip yeni yüksek yoğunluklu bi-xenon ön farlar, jantların yeni tasarımı ve yeni gövde/kabin renk kombinasyonları Yeni Jeep Grand Cherokee’nin değişimini tamamlıyor. 
 
8 İLERİ VİTES
 
Jeep Grand Cherokee, yeni geliştirilen sekiz vitesli otomatik şanzımanı ile daha çabuk hızlanma, hassas ve yumuşak vites değişimi sağlayarak sürüş kalitesini yukarıya taşıyor. Jeep Grand Cherokee, Chrysler Grubu tarafından geliştirilen yeni sekiz vitesli otomatik şanzımanı, 3.0 litre V-6 dizel motorun yanı sıra V-6 dizel ve 468 HP’lik V-8 benzinli motor seçeneği de farkını ortaya koyuyor.
 
www.UlasımOnline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim