• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Kadir Topbaş, taksi durağının açılışını yaptı

Kadir Topbaş, taksi durağının açılışını yaptı
Seçim çalışmalarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yenilenen Güngören Metropol Taksi Durağı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Güngören'de yenilenen taksi durağının açılışını gerçekleştiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bir sürprize imza attı. Taksi durağının çalan telefonuna bakan Kadir Topbaş, daha sonra direksiyona geçerek müşteri taşıdı.
Seçim çalışmalarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yenilenen Güngören Metropol Taksi Durağı'nın açılışını gerçekleştirdi. Kadir Topbaş'a AK Parti Milletvekili Ömer Dinçer ile Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman'da eşlik etti. Başkan Topbaş açılış kurdelesini protokol üyeleri ile birlikte kesti. Açılışta konuşan Topbaş, "Şehrimize hizmet veren taksici esnafımızın daha nitelikli hizmet verebilmesi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak taksi durakları üretmeye başladık. 3 modelimiz var. Bu bir kaliteyi göstermekte. Farklı bir hizmeti ortaya koyuyoruz" dedi.

BAŞKAN DİREKSİYONA GEÇTİ, MÜŞTERİ AVINA ÇIKTI

Açılışın ardından taksi durağına giren Kadir Topbaş, çalan telefona bakarak, "Alo Metropol Taksi. Ben Kadir Topbaş. Nereye araç istersiniz?" ifadelerini kullandı. Adresi alan tecrübeli belediye başkanı daha sonra direksiyona geçerek müşterinin ayağına kendisi gitti. Yolda Kadir Topbaş'ın taksi kullandığını gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Verilen adreste bekleyen müşteri bayan ise direksiyonda Kadir Topbaş'ı görünce şaşırdı. Başkan Kadir Topbaş daha sonra bir süre müşteri ile sohbet etti. Şaşırdığını ifade eden müşteri ise, "Beklemiyordum" diye konuştu.
Bir süre taksiyi kullanan Kadir Topbaş daha sonra makam aracına geçti.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim