• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Kadir Topbaş'tan Silivri'ye metro müjdesi

Kadir Topbaş'tan Silivri'ye metro müjdesi
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'tan Silivri'ye metro müjdesi geldi. Topbaş, "Silivri sayfiye yeri olmaktan çıkıp İstanbul'un merkeziyle buluşmuş olacak. Projeyi kısa sürede hayata geçirmek istiyoruz" dedi.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Silivri halkına metro müjdesi verdi. Topbaş, "Projelendirme çalışmalarını yaptığımız metroyla Silivri sayfiye yeri olmaktan çıkıp İstanbul'un merkeziyle buluşmuş olacak. Projeyi kısa sürede hayata geçirmek istiyoruz" diye konuştu.
 
PROJE ÇALIŞMASI YAPILIYOR
 
Topbaş, metro projesiyle ilgili şu bilgileri verdi: "Silivri'ye metro diyerek kimsenin hayallerinin bile ulaşamayacağı bir şeyi ifade ettik. Metronun projelendirme çalışmalarını yapıyoruz. Belediye olarak kaynaklarımız ve borçlanma imkânlarımız var. Yıllık bütçemizi yüzde 98 oranında gerçekleştiriyoruz. Kamu kuruluşu olarak özel sektörde bile zor olan bir şey başarıyoruz. Çünkü kaynaklarımızı doğru kullanıyoruz."
 
SİLİVRİ'YE 925 MİLYON TL 
 
Silivri İBB'ye dahil olduktan sonra ilçeye ve köylerine toplam 925 milyon TL'lik yatırım ve hizmet götürdüklerini hatırlatan Kadir Topbaş, yatırımları şöyle anlattı: "Altyapıdan ulaşım sistemlerine kadar yatırımlarımız devam ediyor. 2005 yılında buradaki sanayi bölgesine 45 günde 18 kilometrelik mesafeden doğalgaz getirdik. Bize mali geri dönüşümünün yıllar sonra olacağını bilerek bu yatırımı yaptık. Silivri'nin merkezinde ve köylerinde de doğalgazı yaygınlaştırdık."
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim