• BIST 9524.59
  • Altın 2492.843
  • Dolar 32.5552
  • Euro 34.7123
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Kalkavan, bombayı bu kez elinde patlattı

Kalkavan, bombayı bu kez elinde patlattı
İMEAK Deniz Ticaret Odası Eylül ayı Olağan Meclis toplantısında kürsüye gelen Metin Kalkavan, çok tartışılacak bir açıklamaya daha damga vurdu.

 

Metin Kalkavan: Fakir-fukara balık yiyecek diye 1 TL'ye hamsi mi satılır
 
İMEAK Deniz Ticaret Odası Eylül ayı Olağan Meclis toplantısında kürsüye gelen İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, çok tartışılacak bir açıklamaya daha damga vurdu.
 
İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, balık sezonunun açılması ile birlikte balık fiyatlarının düşmeye başlamasının doğru olmadığını kaydederek, "1-2 TL'ye balık satışı olmaz" diyerek, İMEAK DTO Balıkçılık Meslek Komitesi Başkanı Murat Kul'a "Gerekirse balık tutmayın. Soğuk hava depolarına koyun, piyasaya balık sürmeyin. Balık fiyatlarının düşmesinin önüne geçmeniz lazım" dedi.
 
Metin Kalkavan'ın bu konuşması üzerine tepki gösteren DTO Meclis Üyesi Şenol Morgül "Fakir-fukara balık yemesin mi sayın başkan?" diye itirazda bulunması üzerine çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.
 
FAKİR-FUKARA BALIK YİYECEK DİYE!..
 
Konuşmasında balık fiyatlarının düşmesinin, balıkçılık sektörüne zarar verdiğini dile getiren İMEAK DTO Başkanı Metin Kalkavan; "Fakir-fukara balık yiyecek diye, hamsi 1 TL'ye satılmamalı. Hamsi en az 7 TL olmalı. Fakir-fukara tabiki balık yemeli, Fakir-Fukara, domates alacak, ekmek alacak ama balığa gelince fiyatın düşmesini bekleyecek. Böyle saçmalık olmaz. Murat Kul'a söylüyorum. Balık tutmayın kardeşim. Gerekirse tuttuğunuz balıkları buzhanelere koyun. Piyasaya balık sokmayın ki fiyatlar düşmesin" diyerek talihsiz bir açıklamaya imza attı.
 
 
Deniz Haber Ajansı - Recep CANPOLAT
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim