• BIST 9091.57
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Kamil Koç filosuna 16 Safir daha

Kamil Koç filosuna 16 Safir daha
2013 yılında 15 milyon yolcu hedefi belirleyen Kamil Koç, otobüs yatırımlarını sürdürüyor. Filosunda 47 Safir bulunan Kamil Koç’a Temsa, 16 Safir VİP teslimatı daha gerçekleştirdi.

 

Törende konuşan Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, 87 yıldır karayolu yolcu taşımacılığı sektöründe hizmet veren Kamil Koç ile iyi bir işbirliği içerisinde olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “1926 yılında karayolu yolcu taşımacılığı sektörünü kuran ve sektörün öncü firması haline gelmiş Kamil Koç ile işbirliği yapmaktan gurur duyuyoruz. 100 yıl hedefini üç kıtada marka olmak olarak belirlemiş bir firmaya hizmet vermek bizim için ayrı bir mutluluk. Kamil Koç’un bu hedefe doğru atacağı ilk adım sanırım Almanya’da gerçekleşecek. Umarım Almanya pazarına girme yönündeki çalışmalarınız başarıya ulaşır ve bizde Temsa markalı araçlarımızla ve tabi Kamil Koç ismiyle Alman vatandaşlarına Türk mühendislerinin,  işçilerinin ulaştığı yüksek kalite standardını sunma fırsatını yakalarız. Kamil Koç bugün filosuna 16 Safir daha ekliyor ve yapılan bu teslimatla Kamil Koç filosundaki Safir sayısı 63’e ulaşıyor. Bu güzel işbirliğinin şirketin büyüyen hedefleri doğrultusunda artarak devam edeceğine inanıyorum. Yeni araçların Kamil Koç’a hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.
 
Hedefler büyüyor, yatırımlar artıyor
 
Törende yaptığı konuşmada 2012 yılında 12 milyon 500 bin yolcu taşıma hedefinin üzerine çıktıklarını, 2013 yılında ise bu hedefi 15 milyon yolcu olarak belirlediklerini ifade eden Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çağalıkoç “Kâmil Koç’un olmazsa olmazı verimlilik. Bu nedenle etkin ve verimli büyümek bir numaralı hedefimiz. Son yıllarda istikrarlı bir şekilde büyüyoruz. Gerek yolcu sayısı gerekse ciro anlamında yüksek bir büyüme performansı ortaya koyduk. Yatırım anlamında da son derece önemli adımlar atıyoruz. Geçtiğimiz yıl 17 Milyon TL’nin üzerinde bir yatırım gerçekleştirdik, 2013 yılında ise yatırıma ayıracağımız miktar 25 Milyon TL’nin üzerinde. Bu oran iş ortaklarımızın yapacağı yatırımlarla 65 Milyon TL’yi bulacak.” dedi. Kamil Koç filosunu her geçen yıl daha da büyüttüklerini dile getiren Çağalıkoç, yaptıkları her yeni yatırımının istihdam yaratma noktasında önemli adımlar olduğuna da vurgu yaptı. Kamil Koç Yönetim Kurulu Başkanı yaratılan istihdamla ilgili olarak şunları dile getirdi; “Karayolu yolcu taşımacılığı sektörüne sağladığımız katkının yanında, Türkiye’nin istihdamına da katkı sağlayan bir firma olduğumuzu düşünüyorum. Bu yıl yaklaşık 1200 kişilik yeni istihdam yaratacağız. 2013 yılında Kamil Koç 5000 kişiyi aşan büyük bir aile olacak.” dedi.Temsa’nın Altunizade merkezinde gerçekleştirilen törene Kamil Koç Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çağalıkoç, Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Ataç, Genel Müdür Kemal Erdoğan, Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik ve Yurtiçi Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl katıldı.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim