• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Kamil Koç yolcularını 3 TL'ye taşıyacak

Kamil Koç yolcularını 3 TL'ye taşıyacak
Türkiye’nin lider karayolu taşıma şirketi Kamil Koç, Mart ayına özel düzenlediği kampanyayla yolcularını 3 TL gibi inanılmaz bir fiyata taşıyacak.

KAMİL KOÇ YOLCULARINI SADECE 3 TL’YE TAŞIYACAK

Türkiye’nin lider karayolu taşıma şirketi Kamil Koç, Mart ayına özel düzenlediği kampanyayla yolcularını 3 TL gibi inanılmaz bir fiyata taşıyacak. Kamil Koç’un tüm hatlar için düzenlediği kampanyaya göre gidiş dönüş bilet alan yolcular dönüş için sadece 3 TL ödeyecekler.

Türkiye’de otobüs taşımacılığının lider markası Kamil Koç, mart ayı için tüm yolcularına özel bir kampanya sunuyor. Kamil Koç Otobüsleri A.Ş., 31 Mart’ta kadar geçerli olacak kampanya kapsamında Rahat Hat olarak adlandırılan VİP hatları da dahil olmak üzere tüm hat ve otobüslerinde “Dönüş Biletiniz Sadece 3 TL” uygulamasına gidiyor.

65 BİN YOLCU YARARLANACAK

Kamil Koç 2 Mart Çarşamba gününden başlayarak gidiş dönüş bilet alan tüm yolcularına 3 TL’lik bilet fırsatından yararlanma imkanı veriyor. Sektörün öncü markası Kamil Koç, yeni kampanyasından yaklaşık 65 bin kişinin faydalanması bekliyor. Bu kampanyadan yararlanmak için Kamil Koç müşterilerinin ücretsiz olarak sunulan “YolKart” sahibi olması yeterli olacak.

YOLKART ÜYESİ OLMAK ÇOK KOLAY

Kamil Koç’un üstün hizmet anlayışının bir ürünü olan YolKart, sahiplerine seyahat ettikçe kazandıran bir hizmet olarak öne çıkıyor. En yakın Kâmil Koç bilet satış noktasına giderek veya www.kamilkoc.com.tr  internet adresinden başvuru formunu doldurarak YolKart ayrıcalıklarından yararlanmaya başlayabilirsiniz.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim