• BIST 9707.88
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C

Kamyoncunun yol arkadaşı: Goodyear

Kamyoncunun yol arkadaşı: Goodyear
GOODYEAR, tüm Türkiye’yi dolaşarak kamyoncu dostlarıyla bir araya geldi. Goodyear, “Yol Arkadaşım” aktivitelerinde, yaklaşık 7,000 kamyoncuya ulaştı.

Kamyoncuların “Yol Arkadaşı” Goodyear İle Yollarda Beraber, Yıllarca Beraber...

“Yollarda Beraber, Yıllarca Beraber” diyen kamyoncuların “Yol Arkadaşı” GOODYEAR, tüm Türkiye’yi dolaşarak kamyoncu dostlarıyla bir araya geldi. Goodyear, “Yol Arkadaşım” aktivitelerinde,
yaklaşık 7,000 kamyoncuya ulaştı.

Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden GOODYEAR, “Yol Arkadaşım” etkinliği ile Mart 2011’den Haziran’a kadar tüm Türkiye’yi dolaşıp kamyoncu dostlarıyla biraraya geldi. Kooperatifleri ziyaret eden Goodyear yetkilileri kamyon lastiği segmentinde sundukları yenilikleri “Yol Arkadaşım” aktivitesine katılan kamyoncularla paylaşırken, Goodyear ürünleri, satış sonrası hizmetler ve kampanyalar, yeni ürünler hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Geçen yıl “Yol Arkadaşım” aktivitelerine katılan ve Goodyear lastiklerini deneyen kamyoncular da ürünler ile ilgili olumlu görüşlerini katılımcılarla paylaştılar.

Kamyoncuların Yol Arkadaşı Goodyear, gerçekleştirdiği bu aktivite ile zamanlarının büyük bir kısmını yollarda, direksiyon başında geçiren bireysel kamyoncuları dinleme, onların beklentilerini ve ihtiyaçlarını daha iyi anlama şansı da bulurken Türkiye genelinde toplam 62 noktada gerçekleştirilen aktivite ile yaklaşık 7 bin kamyoncuya ulaştı ve 15.000 kilometre yol kat etti. Para iadesi garantisi ile Goodyear ürünlerini rahatlıkla deneme fırsatı bulan kamyoncular çeşitli yarışmalar ile pek çok hediye kazandılar. Geçen senelerde yapılan aktiviteler ile seçilen marka elçilerine bu yıl 178 yeni marka elçisi daha eklenirken Goodyear ekibi de elçileriyle güçlenmeye ve her yıl daha çok kamyoncuya ulaşmaya devam ediyor.

Goodyear markasının 110 yılı aşkın tecrübesini ve sahip olduğu teknolojiyi kamyon lastiklerine aktararak müşterilerinin daima yanında olduklarının altını çizen Goodyear Lastikleri T.A.Ş. Kamyon Lastikleri Ürün Müdürü Faruk Uslu, “Yol Arkadaşı Goodyear aktivitemizin amacı, Edirne’den Ardahan’a çok geniş bir coğrafyaya yayılmış kamyoncu dostlarımızla bir araya geli,p onları dinlemek ve onların hayatını kolaylaştıran yenilikçi ürünlerimizi ve hizmetlerimizi onlarla paylaşmak... Ziyaret ettiğimiz 62 noktada, kamyoncu dostlarımızla birlikte olmaktan, onlara ürünlerimizi ve hizmetlerimizi anlatmaktan büyük keyif aldık. Ziyaret edilen her noktada onların da bizim heyecanımızı paylaştıklarını ve yoğun katılımlarını görmekten ötürü büyük gurur ve mutluluk duyduk. Ayrıca, geçen yılki “Yol Arkadaşım” aktivitelerine katılan ve lastiklerimizi deneyen kamyoncular, ürünlerimiz ile ilgili olumlu tecrübelerini katılımcılarla paylaştılar. Goodyear, kuruluşundan bu yana olduğu gibi, bundan sonra da gerek sunduğu kampanyalar gerekse satış sonrası hizmetleriyle kamyoncu müşterilerinin daima yanında olacaktır” dedi.

Goodyear Kamyon Lastikleri Para İade Garantili
Goodyear, 21 Mart 2011 tarihinden itibaren “Yol Arkadaşım” aktivitesi yaptığı tüm noktalarda, aktiviteye katılan müşterileri için “Para İade Kampanyası” başlattı. Kampanya dahilinde tüketiciler Goodyear yetkili bayilerinden satın aldıkları lastikleri, sebebi ne olursa olsun satın aldıkları tarihten itibaren 3 ay içerisinde iade edebiliyor. Kampanyadan yararlanmak için lastiğin çalışır durumda ve %20’den az aşınmış olması yeterli.... Tüketiciler ilgili bayilerden, bayi kaşesi ile yaptıkları alımlarda, 3 ay içerisinde değişim ya da para iadesi alabiliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim