• BIST 9747.45
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Kamyonda daralma Avia'yı etkilemedi

Kamyonda daralma Avia'yı etkilemedi
2013 yılında kamyon pazarı bir önceki yıla nazaran yüzde 8 daralmasına rağmen kamyon pazarındaki negatif rüzgarlar Avia'yı etkilemedi.

Avia Kamyonları Türkiye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, ''AVIA olarak hedeflerimizi önceden belirliyor ve emin adımlarla ilerliyoruz. Bünyesinde bulunduğumuz holding olarak 40 yılı aşkın bir sektör tecrübemiz var, dolayısı ile her zaman hedeflerimizi reel veriler ışığında belirliyor ve her zaman emin adımlar ile hedefimize doğru ilerliyoruz. Kamyon pazarında 2013 yılı verilerine göre bir daralma yaşandı fakat bizler AVIA olarak 2013-2014 mali yılı için önceden öngördüğümüz hedeflerimizi yakaladık. Bundan dolayı tabiki büyük mutluluk duyuyoruz. Satış grafiğimizdeki artışın en temel sebebi ise bir AVIA kamyonu satın alıp kullanan bir müşterimizin özellikle yakıt sarfiyatı ve düşük işletme giderleri bakımından memnuniyetinden dolayı mevcut tüm filosunu AVIA kamyonları ile değiştirmesidir. Bizler AVIA olarak paranın karşılığı ürünler sunuyoruz, bir başka deyişle kaliteyi en uygun fiyata sunuyoruz. Dolayısı ile AVIA kamyonu satın alıp kullanan müşterilerimiz bunu daha iyi anlamaktadır ve yeni araç alımlarında tercihlerini AVIA'dan yapmaktadır. Müşterilerimizin bizlere ve AVIA kamyonlarında duydukları bu sağlam güvene istinaden 2014 - 2015 mali yılı için ise yine belirlemiş olduğumuz hedeflerimizi şaşmadan yakalayacağımız kanaatindeyiz'' denildi.

AVIA HAKKINDA

Modeller

Kategorisinde 7.5, 10 ve 12 Ton olmak üzere 3 farklı tonajda yataklı, yataksız ve körüklü olmak üzere 5 tip şase seçeneği bulunmakla beraber şase yapısıyla da sınıfının en dayanıklı kamyon markalarından biri olan AVIA havalı koltuk, ABS ve klima donanımları ile ev konforunda şehir içi ya da şehirler arası seyahat yapma olanağı sunmaya devam ediyor. Ulubaşlar Holding bünyesindeki Ulucar Otomotiv’in Türkiye distribütörlüğünde ülkemizin yol şartlarına uygun olma niteliği ile özel olarak dizayn edilen AVIA Avrupa’ nın önde gelen diğer kamyon üreticilerinin de kullanmakta olduğu Albion dingillerini kullanıyor. Güçlü ve uzun ömürlü Euro5 emisyon seviyesinde cummins motora, Wabco fren sistemi ve ZF şanzımana sahip olan AVIA kamyonlarının zorlu koşullarda kullanım için 4x4 versiyonu da bulunuyor.

Garanti ve yol yardım

Türkiye genelinde geçerli olmak üzere ücretsiz 7/24 Yol Yardımı ve Mobil Servis Hizmeti imkânları ile birlikte periyodik bakımlarda hesaplı fiyatlamalar, uygun ve yaygın yedek parça seçenekleri sunan AVIA 3 yıl sınırsız km ve 8 yıllık paslanmazlık garantili olup tüm modellerinde yüzde15 yakıt tasarrufu sağlıyor.

ULUBAŞLAR HOLDİNG'E BAĞLI ULUCAR OTOMOTİV HAKKINDA

1971 yılında kurulan Ulubaşlar Holding günümüzde PROTON marka otomobil ve AVIA marka kamyonların Türkiye Distribütörü olarak faaliyetlerini sürdürmekte ayrıca Ulusigorta, Ulukasa, vasitam.com, Ulubilişim, Ulumod, Ulu Oto Kiralama’ nın yanı sıra  Ulumotor ve Ulucar şirketlerine bağlı olarak toplam 38 bayi ve yetkili servis ile birlikte çalışmakta ve 1992 yılından bu yana da KIA marka araçların yetkili bayiliğini bünyesinde bulunduruyor.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim