• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

“Kansha Day” 18 Kasım’da İstanbul’da

“Kansha Day” 18 Kasım’da İstanbul’da
Avrupa ülkeleri ile Rusya ve Ukrayna’da uygulanmaya başlanmış “Kansha Day” etkinlikleri Bayraktar Otomotiv’in Ankara Şubesi’nden sonra İstanbul Şubesinde de organize ediliyor.

 

18 Kasım Pazar günü İstanbullu Subaru sahipleri aileleri ile birlikte “Kansha Day” etkinliklerine katılarak keyifli bir gün geçirebilecek. Japon otomobil devi Subaru’nun anavatanında gelenekselleşmiş “Kansha Day” günü Bayraktar Otomotiv’in Ankara Şubesi’nden sonra 18 Kasım Pazar günü İstanbul’daki İstinye şubesinde de organize ediliyor. “Kansha Day” etkinlikleri ile Subaru müşterilerinin servise aileleriyle birlikte gelerek teknisyen nezaretinde araçlarının bakım ve onarımları gerçekleştirmeleri hedefleniyor. Ailelere özel aktivitelerin de yapılacağı bu özel günde, yeni Subaru modelleri de test edilebilecek, avantajlı fiyatlarla sunulan aksesuar ve yedek parça da satın alma şansına sahip olunabilecek.
 
OTOMOBİLLER BAKIMA, MİNİKLER EĞLENCEYE
 
“Kansha Day” etkinlikleri kapsamında gün boyunca sürecek aktivitelerde; çocuklara özel oyun alanları oluşturulacak, çeşitli yarışmalar ve çekilişler düzenlenecek. Etkinlik kapsamında; orijinal aksesuar, Motul Motor Yağları, periyodik bakım ve yedek parçalarda ise yüzde 25 indirim fırsatı sunulacak. Ücretsiz check up & bakımlarda ücretsiz işçilik fırsatı sunulacak ve kış şartlarında sürüş eğitimi düzenlenecek.
 
JAPON KÜLTÜRÜNÜN MİNNETTARLIK DUYGUSU: “KANSHA DAY”
 
Japon kültüründe ayrı bir öneme sahip olan “teşekkür etme” geleneğini uygulayan Subaru, “Kansha Day” günü ile müşterilerine “teşekkürlerini” sunuyor. Japonya’da ailelerin hep birlikte katıldığı geleneksel “Subaru Kansha Day” etkinlikleri son birkaç yıldır Belçika ve Hollanda gibi bazı Avrupa ülkeleri ile Rusya ve Ukrayna’da da düzenleniyor.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim