• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Kaptan Barış Tozar'dan başsağlığı mesajı

Kaptan Barış Tozar'dan başsağlığı mesajı
Karadeniz'de batan gemide kaybolan mürettebata yardıma giderken kayalıklara çarpan Kıyı Emniyeti botunda şehit olan denizcilerimiz için DTGM Genel MüdürüTozar bir taziye mesajı yayımladı.

 

Karadeniz'de batan gemide kaybolan mürettebata yardıma giderken kayalıklara çarpan Kıyı Emniyeti botunda şehit olan denizcilerimiz için Deniz Ticareti Genel Müdürü Kaptan Barış Tozar bir başsağlığı mesajı yayımladı.
 
İşte Tozar bir zamanlar birlikte çalıştığı mesai arkadaşları için yayımladığı taziye mejajı:
 
Kahraman Kıyı Emniyet ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum...
 
2003-2004 yılları arasında Genel Müdür olarak görev yaptığım Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü personelimizin kahramanca gösterdikleri görev bilinci ve yine başkalarının hayatları için kendi hayatlarını hiçe saymaları bilinci karşısında bir kez daha gururlandığımı ifade ederken görev başında şehit olanve  tarafımızdan görevdeki başarıları dolayısıyla ödüllendirilmiş olan Şehit Kaptanımız Cemil Özben  ve şehit olan kahraman mürettebatına Allah'tan Rahmet diliyor, ailesine yakınlarına ve Kıyı Emniyet camiasına başsağlığı diliyorum.
 
Kıyı Emniyet personeli çok zor şartlarda çalışırlar,  halatlarını her mola edişlerinde yeni bir kahramanlığa ve ölümüne açılırlar. Kıyı Emniyet camiasında görev yapan her arkadaşımız bunun bilincinde, sorumluluğunda ve şuurundadır.
 
Yaşanan şartları ve olayı son 30 yılın en sıkıntılı yılı olan 2003-2004 sezonunda bizzat yaşamış birisi olarak en şiddetli şekilde hissettiğimi ifade etmeliyim. İlginçtir ki, kazaya uğrayan Kıyı Emniyet -7 botuyla, 2004 yılında 8 bofor havada,benimle birlikte denize açılmak isteyen 5 arkadaşımla, birbirimize haklarımızı helal ederek Karadeniz’e açılmış ve karaya oturmuş Lujin-1 gemisine yardım için 6 saat hırçın denizle boğuşmuştuk. Bu nedenle  yaşananları en şiddetli şekilde iliklerime kadar hissetmekteyim ve çok üzgünüm.
 
Yine aynı şartlarda yine Kıyı Emniyet personelimizin en alt kadrosundan en üst kadrosuna kadar tüm personelinin gözünü hiç kırpmadan aynı kahramanlığı canları pahasına göstereceğini biliyor,şehitlerimizin ailelerine, sevenlerine ve camiamıza sabır ve başsağlığı diliyorum..
 
Kapt. Barış TOZAR
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim