• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

Kar yağışı hava trafiğini vurdu

Kar yağışı hava trafiğini vurdu
Soğuk hava ve kar yağışı sebebiyle onlarca uçağın gecikmeli olarak kalkması yolcuları mağdur etti.

Kar yağışı hava trafiğini vurdu

Soğuk hava ve kar yağışı sebebiyle onlarca uçağın gecikmeli olarak kalkması yolcuları mağdur etti.

Vatandaşlar ile havayolu personeli arasında Atatürk Havalimanı'nda hararetli tartışmalar yaşandı. Uçakların zamanında inememesi ve önceliğin iniş yapan uçaklara verilmesi nedeniyle iniş kalkış yapacak uçaklarda uzun süreli gecikmeler oluştu. Yoğun kar yağışı sebebiyle hava ulaşımının aksadığı Atatürk Havalimanı'nda, kalkış yapacak uçakların içinde yolcular saatlerce bekledi. 

Bu arada yaşanan iptaller yüzünden Dış Hatlar ve İç Hatlar Terminali’nde bulunan bilet satış gişeleri önünde kuyruklar oluştu. Uçakların zamanında inememesi ve önceliğin iniş yapan uçaklara verilmesi sebebiyle iniş kalkış yapacak uçaklarda uzun süreli gecikmeler meydana geldi. 

Uçakların kalkış öncesi buzlanmaya karşı yıkanması için sıraya girmesi de gecikmeleri arttırdı. Saatlerce havalimanında beklemek zorunda kalan yolcular ile görevliler arasında hararetli tartışmalar yaşandı. Geceyi havalimanında geçireceğini anlayan vatandaşlardan bazıları da banklarda uyuyup, geceyi geçirmeye çalıştı. 

Havalimanı yetkililerine tepki gösteren yolculardan bazıları, ne yapacaklarını bilmediklerini söylerken, kendileriyle ilgilenilmediğini öne sürdü. Londra’dan İstanbul’a gelip, buradan da Diyarbakır’a gitmeyi planladığını belirten Iraklı Kemal Nuri saatlerdir havalimanında beklediğini kaydetti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim