• BIST 9808.54
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

Karaburun Yat Limanı Projesi ihaleye çıktı

Karaburun Yat Limanı Projesi ihaleye çıktı
DLH, İzmir Karaburun Yat Limanı Projesi, Tekirdağ Yat Limanı, Avşa Adası Türkeli Yat Limanı iskeleleri ile üstyapı tesisleri inşaatı, Karasu Limanı inşaatının eksiklikleri ile üstyapı tesislerinin inşaatı ve işletilmesini ihaleye çıkardı.

Karaburun Yat Limanı Projesi ihaleye çıktı

Ulaştırma Bakanlığı Demiryollar, Limanlar ve Hava Meydanları İnşaatı Genel Müdürlüğü (DLH), İzmir Karaburun Yat Limanı Projesi'nin gerçekleştirilmesi ve işletilmesi, altyapı inşaatlarının önemli bir kısmı tamamlanan Tekirdağ Yat Limanı, Avşa Adası Türkeli Yat Limanı iskeleleri ile üstyapı tesisleri inşaatı, Karasu Limanı inşaatı projelerinin altyapı eksiklikleri ile üstyapı tesislerinin inşaatı ve işletilmesi işlerini Yap-İşlet-Devret (YİD) ihaleye çıkardı. Kapalı teklif alma usulüyle yapılacak olan ihaleye ilişkin dosya 4 Nisan'dan itibaren görülebilecek.

Ulaştırma Bakanlığı Demiryollar, Limanlar ve Hava Meydanları İnşaatı Genel Müdürlüğü'nün Yap-İşlet-Devret Modeli ile yaptıracağı inşaat işlerine yönelik ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre İzmir Karaburun Yat Limanı projesinin gerçekleştirilmesi ve işletilmesi, altyapı inşaatlarının önemli bir kısmı tamamlanan Tekirdağ Yat Limanı, Avşa Adası Türkeli Yat Limanı iskeleleri ile üstyapı tesisleri inşaatı, Karasu Limanı inşaatı projelerinin altyapı eksiklikleri ile üstyapı tesislerinin inşaatı ve işletilmesi işleri 3996 sayılı "Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkındaki Kanun" kapsamında ihale edilecek. Kapalı teklif alma usulü ile yapılacak olan ihaleye ilişkin dosya 4 Nisan 2011 gününden itibaren Liman Yapım Dairesi Başkanlığı'nda görülebilecek. İhaleye iştirak etmek isteyen istekliler dosya bedeli olan KDV dahil 800 TL'yi Ulaştırma Bakanlığı Merkez Saymanlık Müdürlüğüne yatırmalarının ardından, buna dair makbuzla birlikte Liman Yapım Dairesi Başkanlığı'na müracaat ederek dosyalarını alacaklar. Projeye ait teklifler, ihaleye ait işin Teklif Verme Şartnamesinde belirtilen ihale tarihindeki, ihale saatine kadar bizzat istekli veya vekili tarafından Liman Yapım Dairesi Başkanlığına teslim edilecek. Geçici teminat tutarının 100 bin TL olarak belirlendiği ihalede, teklif verme son tarihi "Teklif Verme Şartnamesinde" görülebilecek. Projede görevli şirketin kullanacağı krediler ve diğer harcamalar için Hazine garantisi verilmeyecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim