• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Karadeniz kayıp denizcileri vermiyor

Karadeniz kayıp denizcileri vermiyor
Karadeniz'de batan gemide kaybolan mürettebat ve yardıma giderken kayalıklara çarpan Kıyı Emniyeti botunda görevli personel ile bir balıkçı için umutlar giderek azalmaya başladı.

 

Karadeniz'de batan gemide kaybolan mürettebat ve yardıma giderken kayalıklara çarpan Kıyı Emniyeti botunda görevli personel ile bir balıkçı için umutlar giderek azalmaya başladı. Denizin dalgalı olması sebebiyle botlar kıyıda arama çalışması yapamıyor. Helikopterler zaman zaman alçak uçuş yaparak sahil kısmını tarıyor.
 
Karadeniz'de fırtına sebebiyle iki gün önce alabora olan yük gemisi ve bu olaya müdahale etmeye giderken kayalıklara çarpan Kıyı Emniyeti botunda görevli personelin aranmasına bugün günün aydınlanması ile birlikte devam edildi. Arama-kurtarma çalışmalarının üçüncü gününde geriye kalan kayıplardan hala haber alınamadı. Kayıpların yakınları Umutlu bekleyişini sürdürse de denizin dalgalı olması sebebiyle kayıp personel için umutlar giderek tükenmeye başladı. Kıyı Emniyeti'ne ait bir bot arama çalışmalarına kıyıya fazla yaklaşmadan devam ediyor. Jandarma, polis, itfaiye ekipleri ise karadan çalışmaları izliyor. Sahil Güvenlik ve polis helikopterleri ise havadan alçak uçuş yaparak kıyı kesimini sık sık tarıyor.
 
Bu arada denizden çıkabilecek cenazeler için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'ne ait bir cenaze aracı hazır bekletiliyor. 112 ambulansı da olası bir olumsuzluk için kıyıda hazır bekliyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim