• BIST 9679.8
  • Altın 2487.785
  • Dolar 32.4252
  • Euro 34.4243
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 7 °C

Kara&Deniz standı ziyaretçilerini ağırladı

Kara&Deniz standı ziyaretçilerini ağırladı
İstanbul Fuar Merkezi'nde bugün açılışı gerçekleştirilen Exposhipping Europort İstanbul Denizcilik Fuarı’nda yerini alan Kara&Deniz Gazetesi'nin standı ziyaretçilerini ağırladı.

Kara&Deniz Gazetesi'nin standı ziyaretçilerini ağırladı

İstanbul Fuar Merkezi'nde bugün açılışı gerçekleştirilen Exposhipping Europort İstanbul Denizcilik Fuarı’nda yerini alan Kara&Deniz Gazetesi'nin standı ziyaretçilerini ağırladı.

Türkiye'de NTSR, uluslararası alanda da AHOY Rotterdam tarafından yürütülen ve IMEAK Deniz Ticaret Odası adına organize edilen Europort İstanbul, bu yıl 11.000 denizcilik sektörü profesyonelini ağırlayacak. Europort Denizcilik Fuarı’nın açılışında Kara&Deniz Gazetesi'nin standına denizciler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Exposhipping Europort İstanbul 2011 Fuarı'nın açılışı için DenizHaber Ajansı'nın davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Birleşmiş Milletler Denizcilik Örgütü Deniz Emniyeti Komite Başkanı Neil Ferrer, WISTA İngiltere Başkanı Maria Dixon ve IMO Teknik Komite Şefi Pamela Tansey Kara&Deniz Gazetesi'nin standında Türk denizcilerle sohbet ederek bilgi alışverişinde bulundular. Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan ve Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Alev Tunç, standı ziyaret ederek Birleşmiş Milletler Denizcilik Örgütü Deniz Emniyeti Komite Başkanı Neil Ferrer, WISTA İngiltere Başkanı Maria Dixon ve IMO Teknik Komite Şefi Pamela Tansey ile sektöre ilişkin fikir ve önerilerini paylaştı.

Haber ve Fotoğraflar: Merve KORKMAZ - Müge HOŞGÖNÜL - Deniz Haber Ajansı

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim