• BIST 9679.8
  • Altın 2487.173
  • Dolar 32.4205
  • Euro 34.4431
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 7 °C

Karaman, Recep Canpolat'ı tehdit etti

Karaman, Recep Canpolat'ı tehdit etti
Deniz Haber Ajansı GYY Recep Canpolat imzasıyla yayınlanan "TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman görevden alınıyor" başlıklı haber, TCDD destekli, "Besleme Basın" tarafından yalanlandı.
Deniz Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat imzasıyla yayınlanan "TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman görevden alınıyor" başlıklı kulis haber, TCDD destekli, "Besleme Basın" tarafından yalanlandı.
 
Recep Canpolat tarafından dün Deniz Haber Ajansı yayınlanan "TCDD Bayrak Değişimi" alt başlığı ile ilgili kamuoyuna duyurlan kulis haber, havuz medyası tarafından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı kaynak gösterilerek yalanlanırken, Deniz Haber Ajansı'nın ulaştığı Bakanlık yetkilileri, "Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Basın Müşavirliği'nin böyle bir açıklama yapılmadığı" kaydedildi.
 
 
SÜLEYMAN KARAMAN, RECEP CANPOLAT'I TEHDİT ETTİ!
 
"TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman görevden alınıyor" başlıklı kulis haber ilgili Deniz Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat'ı 26 Ekim 2014 Saat: 15:11'de telefonla arayan TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, haberin kaldırılmasını isteyerek, "Aksi takdirde Deniz Haber Ajansı ve senin aleyhinde haber yaptırırım" diye tehdit ettiği öğrenildi.
 
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda kendisinin farklı bir bürokrat olduğunu dile getiren TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, "Beni kimse görevden alamaz. Beni başka bürokratlar ile karıştırma. Beni kim getirdi bilmiyor musun? "diyerek, Deniz Haber Ajansı'nda yayınlanan haberin yayından kaldırılmasını istedi.
 
BESLEME BASIN, KARAMAN'IN TALİMATINI YERİNE GETİRDİ
 
"TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman görevden alınıyor" başlıklı kulis haberin kaldırılmaması halinde "Deniz Haber Ajansı aleyhinde haber yaptıracağım" diyen TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, sözünü tutarak, aynı kalemde çıktığı belli olan "TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman hakkında asparagas" başlığı ile bir haber metni, Besleme Basın tarafından yayınlandı.
 
CANPOLAT: KARAMAN NİÇİN PANİKLEDİ?
 
Deniz Haber Ajansı'na açıklamada bulunan Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat, TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman'ın neden bu kadar panik yaptığını anlamadığını kaydederek, "Yaptığımız haber, bir kulis haberiydi. Bir bürokratın böyle bir tavır alması çok çirkin ve şık olmamıştır. TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, beslediği basın mensupları ile bizi karıştırıyor. Bizi tehdit etmesine sadece gülüyorum" dedi.
 
TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman'ın Yandaş ve havuz medyasına "asparagas" başlığı ile yaptırdığı haberde, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığını adres gösterdiğini ifade eden Deniz Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat, "Ulaştığımız Bakanlık Yetkilileri 'Böyle bir açıklama Bakanlık Basın Müşavirliği tarafından yapılmadı' demesi, her şeyi net bir şekilde açıklıyor" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim