• BIST 9548.09
  • Altın 2488.299
  • Dolar 32.4858
  • Euro 34.4253
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C

Karaman ve Düzce'de feci kaza: 7 ölü

Karaman ve Düzce'de feci kaza: 7 ölü
Karaman'da köprüden aşağı uçan araçta bulunan 4 kişi hayatını kaybetti. Düzce TEM Otoyolu Gölyaka mevkiinde 2 otobüs 1 otomobilin karıştığı kazada da 3 kişi öldü.

Alınan bilgiye göre Karaman merkeze bağlı Osmaniye köyü yakınları karabent mevkiinde bir araç henüz nedeni belli olmayan bir nedenden dolayı Osmaniye köprüsünden aşağı uçtu. Araçta bulunan 4 kişiden 3'ü olay yerinde hayatını kaybetti. Durumu ağır olan bir kişi Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


TEM'DE KAZA: 3 ÖLÜ, 1 YARALI

Düzce TEM Otoyolu Gölyaka mevkiinde 2 otobüs 1 otomobilin karıştığı kazada 3 kişi öldü 1 kişi ağır yaralandı. Kazada kapıları kilitlenen otobüsün yolcuları otobüsün üstünden bır TIR'ın üzerine alındı ardından itfaiye ekipleri tarafından TIR'ın üzerinden indirildi. Kaza nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapalı kaldı.

Edinilen bilgilere göre Ankara'dan İstanbul istikametine gitmekte olan ve sürücüsü henüz belli olmayan 34 ZK 8492 plakalı özel oto, TEM Otoyolu Gölyaka mevkiinde yol çalışması nedeniyle tek şeride düzen yolda ilk olarak karşı istikametten gelen 41 PV 669 plakalı otobüse ardından kendisi gibi aynı istikamete giden Davut Sayın idaresindeki 53 HK 8492 plakalı otobüs çarpıyor. Kazada otomobilin içinde bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 1 kişide ağır yaralandı. Şans eseri her iki otobüste olanlar kazayı yara almadan kurtuldu. Kazaya karışan otobüslerden bir tanesinin kaza nedeniyle kapılarının açılmamasından dolayı yolcular ilk olarak otobüsün üstüne çıktı ardından başka bir TIR'ın üzerine geçtiler. TIR üzerinde bekleyen yolcular ilginç görüntü oluştururken kazayı görenler uzun süre bu oyalaya şaştı. TIR üzerinde bulunan yolcular Düzce Belediyesi itfaiye ekiplerinin yardımı ile aşağı indirilirken kaza yüzünden yol uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Kazada ölen ve yaralananların isim belirleme çalışmaları sürüyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim