• BIST 9559.02
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C

Karamürsel'e "Mavi bayrak" yakışır

Karamürsel'e "Mavi bayrak" yakışır
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile plajda deniz mevsimini açan çocuklarla bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, ''Karamürsel plajına Mavi Bayrak yakışır'' dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yaza hazırlanan Karamürsel Altınkemer Plajı'nda incelemelerde bulundu. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile plajda deniz mevsimini açan çocuklarla bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, ''Karamürsel plajına Mavi Bayrak yakışır'' dedi.

ALTINKEMER PLAJINDA İNCELEME

Başkan Karaosmanoğlu, Karamürsel'de Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlemesi yapılan ve yaz aylarında dolup taşan Altınkemer Plajı'nda incelemelerde bulundu. Bu yaz yine binlerce kişiyi ağırlamayı bekleyen plajda devam eden hazırlıkları denetleyen Başkan Karaosmanoğlu'na Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım eşlik etti.

HALKIMIZLA DENİZE GİRDİK

Karamürsel Belediye Başkanı Yıldırım, sahilinden köylerine, parklarından yollarına kadar Büyükşehir'in ilçeye olan hizmetlerinden dolayı Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti. İzmit Körfezi'ni çevreleyen sahil projeleri içinde Karamürsel Altınkemer Plajı'nın ayrı bir yeri olduğuna değinen Başkan Karaosmanoğlu, ''Karadeniz sahillerinden getirdiğiz kumlarla oluşturduğumuz Karamürsel Altınkemer Plajı'nda geçen yaz halkımızla denize girdik. Bu güzel plaja Mavi bayrak çok yakışır'' ifadesini kullandı.

MAVİ BAYRAK NEDİR?

Mavi Bayrak, gerekli standartları taşıyan nitelikli plaj ve marinalara verilen uluslararası çevre ödülüdür. Temiz, bakımlı, donanımlı, güvenli ve dolayısıyla uygar, sürdürülebilir bir çevrenin sembolüdür. Mavi Bayraklı plajlarda yüzme suyu kalitesi bilgileri plajda sergilenir, yüzme suyu değerleri düzenli olarak kontrol edilir, plajın temizliğine büyük önem verilir, yeterli sayıda duş ve tuvalet bulunması gerekir, cankurtaran bulundurulması da şartlar arasında yer alır. 

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim