• BIST 9801.96
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

Karasu Limanı seneye hizmete giriyor

Karasu Limanı seneye hizmete giriyor
SATSO Başkanı Kösemusul, “Karasu Limanı önümüzdeki yıl hizmete girecek. Bu liman bizim Karadeniz’ den, Dünya’ya açılan bir kapımız olacak. Bu liman sanayinin önünü açacak" dedi.
Akgün Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Akgün, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu. Akgün, Güneydoğu bölgesine yatırım düşündüklerini ancak önlerini daha net görmek istediklerini kaydetti.
 
Otomotiv, mobilya, dekorasyon, petrolün yanında granit seramik üzerine de 4 ilde 11 fabrika ile hizmet veren Akgün Şirketler Grubu’nun tüm vergilerini Sakarya’ya ödediğini söyleyen Süleyman Akgün, “Sakaryalı bir şirket olarak, farklı illerde faaliyet göstersek te, vergimizi Sakaryamız’ a ödüyoruz” dedi.
 
“Ülkemizin birçok kentinde faaliyet göstermenize rağmen, Sakaryalılık bilinci ile verginizi Sakarya’ya ödediğiniz için sizi tebrik ediyorum” diyerek sözlerine başlayan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Türkiye coğrafi olarak önemli bir bölgede. Bugün yatırım bekleyen Güneydoğu bölgemize de yatırım yapmak için çalışma yapmalıyız. Ülkemizin ham bölgesini beraber oluşturmalıyız” dedi.
 
Akgün Şirketler Grubu Başkan Yardımcısı Süleyman Akgün, Güneydoğu bölgesine yatırım düşündüklerini ancak önlerini daha net görmek istediklerini kaydetti.
 
Türkiye’nin çok güçlü bir yapıya sahip olduğunun altını çizen SATSO Başkanı Kösemusul, “ Karasu Limanı önümüzdeki yıl hizmete girecek. Bu liman bizim Karadeniz’ den, Dünya’ya açılan bir kapımız olacak. Bu liman sanayinin önünü açacak. Liman ile birlikte o bölgede Lojistik OSB kurmak istiyoruz. Bu bölgeye çevreye zarar vermeyecek yatırımları çekmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
 
www.UlasımOnline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim