• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Kardex’ten lojistik sektöründe verimliliği

Kardex’ten lojistik sektöründe verimliliği
Uygulanabilir Teknolojiler ve Başarılı Küresel Modeller konferansına katılacak Kardex Remstar, lojistik sektörünün önde gelen firmalarına dar alanda yüksek depolama verimliliği sağlayan ürünlerini ve hizmetlerini tanıtacak.

 

Otomatik depolama ve tahsis sitemlerinde dünyanın önde gelen üreticilerinden Kardex Remstar, Boğaziçi Eğitim ve Danışmanlık tarafından 19 Ocak 2013 tarihinde İstanbul Sheraton Hotel’de düzenlenecek “Tedarik Zincirinde Depo Yönetim Sistemleri, Uygulanabilir Teknolojiler ve Başarılı Küresel Modeller” isimli konferansa katılacak.
 
Üçüncü kez gerçekleştirecek konferansta, yeni teknolojiler, yenilikler, yönetim sistemleri, gelecekte karşılaşacağımız fırsatlar ve riskler görüşülecek. Ayrıca depo uygulamaları hakkında endüstriden uygulamalar anlatılacak.
 
Konferansa katılacak olan Kardex Remstar’ın Türkiye Satış Direktörü Emre Yenal, depolarda verimlilik ve otomasyon üzerine bir sunum gerçekleştirecek. Emre Yenal sunumunda, 2013’te farklı sektörlere yönelen, otomatik depolama sistemlerini herkes için kullanılacak bir ürün haline getirmeyi hedefleyen Kardex Remstar ürünlerinin yarattığı katma değerden bahsedecek.
 
Kardex ürünlerinin dar alanda yüksek depolama verimliliği sağlayan ve sunduğu hız ile de ürün giriş ve çıkış sürelerini hızlandıran sistemler ürettiğine değinecek olan Yenal, otomotivden elektroniğe, imalat alanlarından depo alanlarına kadar farklı çözümler sunan Kardex Remstar çözümlerinin ayrıca yüzde 80 alan ve yüzde 80 iş gücü verimliliği sağladığına vurgu yapacak.
 
Kardex Remstar, aynı zamanda organizasyonda stand açarak ürünlerini ve hizmetlerini tanıtma imkanına da sahip olacak.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim