• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

KARİD yönetimi güven tazeledi

KARİD yönetimi  güven tazeledi
Kargo, Kurye ve Lojistik İşletmecileri Derneği 2013 yılı Olağan Genel Kurul toplantısını Ortaköy Feriye'de gerçekleştirdi.
Yönetim Kurulu'nun güven tazelediği olağan genel kurul toplantısında geçmiş dönem faaliyetlerini değerlendiren Başkan Aslan KUT Türkiye'nin dünya ekonomisindeki hak ettiği yeri alması için kargo, kurye ve lojistik sektörünün kilit rolü ve sorumluluğu olduğunu vurgulayarak "Tüm üyelerimiz son yıllarda bu sorumluluk bilinciyle yatırıma yönelmiştir. Dernek üyesi tüm kuruluşlar el ele vererek Dünya ile rekabet edebilecek standartları sağlayıp reel sektörün önünü açacak hizmeti vermek için olağanüstü bir çaba sarf ediyoruz" dedi.
 
KARİD olarak 80 bin personelin istihdam edildiği bir sektörü temsil ettiklerini belirten KUT, "Türkiye genelinde 25 bin araç ile 10.000 yerleşim birimine hizmet götürüyoruz" dedi. Serbest rekabet ortamının sağlanmasının sektörde çalışanlar ve aileleriyle birlikte yüzbinlerce insanı etkilediği gibi yeni istihdam sağlanmasının önünü açacağını da ifade eden KUT "Türkiye'de küçük büyük bütün kurum ve kuruluşlar el ele verip 2023 hedefine ulaşmak için hummalı bir çalışma içine girdi. Kargo, kurye ve lojistik sektörünün serbest rekabet içinde hizmet vermeleri engellenirse bu hedefe nasıl ulaşırız? Bizler reel sektörün deyim yerinde ise kan damarları gibiyiz. Üreticinin, sanayicinin ve hizmet sektörünün Türkiye ve Dünya pazarına ulaşmasındaki tek bağız. Kargo, kurye ve lojistik işletmecileri çalışanlarıyla birlikte bu sorumluluğun bilincinde yatırımlarını gerçekleştiriyor, hizmetlerini dünya standartlarında bir kalite güvencesiyle sunuyor. Tek istediğimiz serbest rekabet ortamında faaliyet göstermek" diye konuştu.
 
www.UlasımOnline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim