• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Kars Havalimanı'nın bina inşası sürüyor

Kars Havalimanı'nın bina inşası sürüyor
Kars Havalimanı'nın tavanı; hem tasarımı hem malzeme kalitesi hem de fonksiyonelliğiyle sektörde beğeni kazanan Aspen Integra Metal Asma Tavan Sistemleri ile güçlü ve estetik bir forma kavuşturuldu.

 

Aspen, havalimanlarında kazandığı deneyimine bir yenisini daha ekledi.
 
Mimari tasarımı Yakup Hazan Mimarlık tarafından yapılan Kars Havalimanı'nın tavanları için Aspen Integra Metal Asma Tavan Sistemleri tercih edildi. Bitmiş işin estetik sorumluluğunu taşıdığı bilincinden hareketle, aynı boyut ve yüzey düzgünlüğünde plaka standardını sağlayacak özende Aspen tarafından Eskişehir Tesisleri'nde geliştirilen Integra Metal Asma Tavan Sistemleri, Kars Havalimanı'na başarılı uygulama ile entegre edildi.
 
Kars Havalimanı'nın Yeni Terminal Binasının İnşası Sürüyor
 
Sivil Hava ulaşımına 1988 yılında açılan Kars Havaalanı, Şehre 6 Km. uzaklıkta güney konumunda kurulmuştur. İç hat seferlerinin yanı sıra 1993 yılında tarifesiz dış hat uçuşlarına da açılan Kars Havaalanı'na 1995 yılında yapılan ve halen kullanılan 2800 m2 alana sahip terminal binası eklenmiştir. 2009 yılı Temmuz ayı içinde 38000 m2 kapalı alana sahip yeni terminal binasının ihalesi yapılmış ve 2010 yılı Nisan ayında yeni terminal binasının inşasına başlanmıştır. Terminal binasının inşası devam etmektedir.
 
Aspen, havalimanı uygulamalarındaki tecrübesini, hali hazırda yürüttüğü St. Petersburg Pulkova Havalimanı projesine yansıtmayı sürdürüyor. Şirket daha önce de; Esenboğa, Sabiha Gökçen, Atatürk, Tenerife, Schiphol, Kiev Boryspol, Bodrum Milas, Kütahya Havalimanları gibi önemli projeleri gerçekleştirdi. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim