• BIST 9079.97
  • Altın 2309.877
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.0749
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Karsan J10, Aliağa'nın da tek tercihi oldu

Karsan J10, Aliağa'nın da tek tercihi oldu
İzmir Aliağa ilçesinde kent içi toplu ulaşım Karsan J10’larla konfor ve güven içinde yapılacak.

TOPLU TAŞIMACILIĞIN VAZGEÇİLMEZİ KARSAN J10, ALİAĞA’NIN TEK TERCİHİ OLDU!

İzmir Aliağa ilçesinde kent içi toplu ulaşım Karsan J10’larla konfor ve güven içinde yapılacak.

Türk otomotiv sanayinde sahip olduğu 45 yıllık deneyimiyle müşteri ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda geliştirerek pazara sunduğu J10’dan İzmir Aliağa ilçesine de 14 adet teslim etti. İlçenin kent içi toplu ulaşımında kullanılmak üzere 14 adetlik Karsan J10 14+1 uzun araç tesliminin gerçekleştiği törene, SS.39 No’lu Aliağa Minibüs Motorlu Taşıtları Kooperatif Başkanı Halil Gündoğdu, Karsan Bölge Satış Müdürü Oktay Güven, Karsan İzmir Yetkili Satıcısı Aksan Otomotiv Satış Müdürü Hakkı Yıldırım ve Kooperatif üyeleri katıldı. Teslimatın ardından Aliağa şehir içinde toplu taşıma yapan 44 aracın tamamı Karsan markalı oldu. Kooperatif başkanı Gündoğdu, geçmişten bu yana Karsan markasına ve kurumuna duyduğu güven nedeniyle tercihlerini hep Karsan'dan yana kullandıklarını belirterek bundan sonra da Karsan'ı tercih etmeye devam edeceklerini söyledi. Karsan Bölge Satış Müdürü Oktay Güven de tercihlerinden dolayı kooperatif başkanı Halil Gündoğdu'yu kutlayarak satış ve satış sonrasında toplu taşımacıların her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Dış Tasarım: Çağdaş, yalın, sade ve keskin hatları ile J10 gücü tarifliyor...

J10; modern ön tasarımı, yolcuların kolay inip binmesine imkan sağlayacak şekilde geliştirilmiş geniş ve yüksek yolcu kapısı, gövde ile bütünleşen yapıştırma tip yan camları ve yükseltilmiş tavanı ile güçlü bir görünüme sahip. Estetik tasarımın yanısıra, sıkışmayı önleyen elektrikli kapı sistemi, yolcu kapısında sensörlü kayar basamak, şoför ve ön yolcu bölümünde komple açılabilen otomatik camlar gibi sürücü ve yolculara maksimum fayda sağlamaya yönelik fonksiyonel özelliklerle de dikkat çekiyor.

Yüksek konfora sahip “KARSAN J10” ile yolculuklar çok keyifli

J10’un iç kabininde sürücü ve yolcu konforunu arttırmaya yönelik yenilikler de ön plana çıkıyor. Sürücü bölümünde; şehiriçinde uzun süreli araç kullanımında vites değişimini rahatlatarak sürüşü kolaylaştıran joystick vites sistemi, sürüş sırasında göstergeleri kolaylıkla görebilmeyi ve kontrol düğmelerine kolay erişimi sağlayan ergonomik ön panel, tam açılır elektrik kontrollü yan camlar ve kapıda kol dayama bölümü sürüşü keyfe dönüştürüyor. Uzaktan kumandalı merkezi kilit, motor kapağı üzerinde yer alan çok amaçlı bölme, tavanda konumlandırılmış kilitli dolap ve spot aydınlatma lambaları kullanım konforunu artıran diğer özellikler arasında yer alıyor.

Sınıfının en konforlu süspansiyon sistemine sahip olan J10’un yolcu bölümünde ise; sıkışmayı önleyen geniş ve yüksek yolcu kapısı, çarpmayı engelleyen sensörlü otomatik basamak sistemi ve yolcu koltuklarında yer alan emniyet kemerleri güvenli yolculuk imkanı sağlarken, led tavan aydınlatmaları, ergonomik ve konforlu yolcu koltukları ve sunroof yolculuğa keyif katıyor.

KARSAN J10: Daha güçlü motor hacmi, daha düşük yakıt tüketimi

J10’un en önemli özelliklerinden biri de Euro 4 emisyon normlarına uygun çevre dostu motoru. Daha yüksek motor gücü ve torkuyla çok daha iyi bir çekiş gücü ve performans sağlayan J10, artan motor performansına karşın düşük yakıt tüketiminden taviz vermiyor; küçük hacimli motordan yüksek güç elde edilmesini sağlayan modern yapısı ile daha iddialı bir yakıt ekonomisi sunuyor. Yeni nesil sessiz motoru ve artırılmış ses izolasyonu ile kabin içinde motor sesini minimuma indirgeyerek sürücü ve yolcu konforunu arttırıyor.

Geniş ürün gamı ve farklı fiyat seçenekleriyle herkese uygun bir “KARSAN J10” var

Farklı şasi boyu ve koltuk kapasitesi alternatifleri ve okul, servis ve hat taşımacılığına yönelik geniş ürün gamı ile dikkat çeken J10, her ihtiyaca cevap veriyor. J10, rakiplerinden farklı olarak sınıfında 14+1, 17+1, 20+1 yolcu kapasitesi sunabilen ender araçlardan biri olmanın yanısıra, regülasyonlara uyum sürecinde 14+1 segmentinde koltuk kaybetmeyen nadir modellerden biri olarak da öne çıkıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim