• BIST 9524.59
  • Altın 2492.517
  • Dolar 32.5097
  • Euro 34.7184
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C

Karsan, Kocaeli Fuarı'nda büyük ilgi gördü

Karsan, Kocaeli Fuarı'nda büyük ilgi gördü
Karsan üretimi BredaMenarinibus otobüsler ve toplu taşımacılığın değişmez ismi Karsan J10, Kocaeli 1. Toplu Taşıma Araçları Fuarı’nda büyük ilgi gördü…

KARSAN, KOCAELİ FUARI’NIN YILDIZI OLDU!

Karsan üretimi BredaMenarinibus otobüsler ve toplu taşımacılığın değişmez ismi Karsan J10, Kocaeli 1. Toplu Taşıma Araçları Fuarı’nda büyük ilgi gördü…

Türk otomotiv sanayinde 45 yıllık deneyime sahip Karsan, 27 Mayıs – 1 Haziran 2011 tarihleri arasında Kocaeli’nde düzenlenen 1.Toplu Taşıma Araçları Fuarı’na katıldı. Bu yıl ilki düzenlenen fuara J10 14+1 hat minibüsü, Vivacity 9.4 metre ve Avancity 12 metre BredaMenarinibus marka otobüsleriyle katılan Karsan, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Kocaeli’ye hizmet veren toplu taşıma kooperatiflerinin ve yakın bölgedeki toplu taşımacıların yoğun ilgisiyle karşılaşan Karsan standını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da ziyaret ederek Karsan üretimi araçlar hakkında bilgi aldı.

Karsan – BredaMenarinibus işbirliği;

Karsan, İtalya’nın önde gelen otobüs üreticisi BreadaMenarinibus’un otobüslerini üretmek, satmak ve BredaMenarinibus’a ihraç etmek üzere şirketle 26 Mart 2010 tarihinde Ön Anlaşma – MoU (Memorandum of Understanding) imzalamış ve bu doğrultuda Nisan ayında BMB’nin otobüs modellerinin deneme üretimine başlamıştı. Anlaşma kapsamında belirlenen dört aylık sürenin sonunda deneme üretimlerini başarıyla tamamlayan Karsan, şirketle olan işbirliğinin kapsamını genişletmek üzere, seri üretim ve pazarlama faaliyetlerini içeren, stratejik ortaklık niteliğindeki nihai anlaşmayı imzaladı. Anlaşma kapsamında Karsan, on yıl süre boyunca BredaMenarinibus’un bütün araçlarının Türkiye’de üretilmesinden, pazarlanmasından, satışından, satış sonrası hizmetlerinden ve ihracatından münhasır olarak sorumlu olmuştur.

Karsan J10;

Karsan, 1981 yılından bu yana başarıyla faaliyet gösterdiği yolcu taşımacılığı sınıfında edindiği derin tecrübe ve müşteri talep, beklentilerine göre geliştirdiği J10 modelini Temmuz 2010’da piyasaya sundu. Yenilenen dış tasarımı, artan konfor ve güvenlik özellikleri, daha güçlü, çevreci, Euro 4 normlarına uyumlu motoru ile yepyeni bir araç olan J10’un ürün geliştirme süreci Karsan ve Hexagon Studio tarafından gerçekleştirildi. Her aşamasında müşteri görüşlerinin alındığı süreçte, yıllarca minibüs segmentinde büyük başarılara imza atan Karsan ürünlerinin beğenilen özelliklerinin korunmasına özen gösterildi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim