• BIST 9104.98
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Karsan'dan Milas 47 adet 'JEST'

Karsan'dan Milas 47 adet 'JEST'
Karsan, Milas Şehiriçi Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin şehir genelinde başlattığı ulaşımda dönüşüm projesi kapsamında 47 adet JEST teslim etti.

Karsan’ın 2013 yılında “Ulaşımda Kentsel Dönüşüm” yaklaşımıyla kendi markası altında pazara sunduğu 6 metrelik JEST minibüsü, ulaşımda dönüşüm yapmak isteyen belediyelerin tercihi olmaya devam ediyor. Muğla’da SS 42 No’lu Milas Şehiriçi Minibüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, şehir genelinde başlattığı ulaşımda dönüşüm projesi kapsamında Karsan’dan teslim aldığı 47 adet JEST minibüsü için bir tören düzenledi. 8 Şubat 2016, Pazartesi günü Muğla’da düzenlenen törene; Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla Ulaşım Daire Başkanı Alper Kolukısa, Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal, Milas 42. No’lu Şehiriçi Minibüs ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ahmet Atıcı, KHT Otomotiv Satış Müdürü Adil Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende Karsan’ı Karsan Pazarlama Bölge Müdürü Oktay Güven temsil etti.

Törende konuşma yapan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; Muğla'daki değişimin, sağladığı kolaylıklar bakımından ülkeye örnek olduğunu belirtti. Gürün; “Bu çalışmayla şoför esnafımız daha modern, çevreci, konforlu, masrafı az olan araçlarla hatlarda birleşerek hizmet veriyor. Böylece araç sayısı, araç masrafı ve vergisi azalıyor. Vatandaşlarımız da yeni, güvenli, klimalı, engelli rampalı araçlarla kaliteli hizmet alıyor ve kanunen 65 yaş üstü, engelli, şehit ve gazi yakını olanlar da araçlardan ücretsiz yararlanıyor" dedi.

Karsan Pazarlama Bölge Müdürü Oktay Güven ise; bugüne kadar ülke genelinde 3 binin üzerinde satışı gerçekleştirilen Karsan JEST’in Türkiye’nin en çok tercih edilen minibüs modellerinden biri olduğunu söyledi. JEST’in, fabrika çıkışlı engelsiz erişim özelliğine sahip, alçak tabanlı ve yüksek tavanlı bir minibüs olduğuna dikkat çeken Güven; JEST ile engelli, hareket kısıtlı ve yaşlı bireylerin de hayatın içinde diğer tüm bireylerle eşit şartlarda yer almasını amaçladıklarını söyledi.

1-141.jpg2-154.jpg3-108.jpg4-063.jpg5-030.jpg6-023.jpg8-007.jpg9-007.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim