• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C

Karsan’ın Hyundai’lerini Erdoğan teslim aldı

Karsan’ın Hyundai’lerini Erdoğan teslim aldı
Türkiye çapında katı atık toplama görevi yapacak 70 Hyundai Truck daha Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen törenle belediyelere teslim edildi.

 

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından il ve ilçe belediyelerin katı atıklarının modern araçlarla toplanması amacıyla Mart 2010’da başlatılan proje kapsamında bakanlık tarafından temin edilen araçlar il ve ilçe belediyelerine hibe ediliyor. Vatandaşların sağlıklı bir çevrede, yüksek standartlara sahip ortamlarda yaşamasını sağlamak amacıyla yola çıkılan projede beşinci teslimat 17 Ocak 2013 perşembe günü Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ilgili bakanların katılımıyla gerçekleştirilen törende, Karsan tarafından üretilen 70 adet Hyundai Truck HD75 katı atık toplama aracı daha bakanlık tarafından Türkiye çapında belediyelere ve ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına teslim edildi.
 
T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından “Temiz Türkiyem” kampanyası kapsamında satın alınan 70 adet Hyundai Truck HD75′ten ikisi de Bosna Hersek Visoko şehrinde dost ve kardeş Bosnalılar’a hizmet vermek üzere teslim edildi. Bu son teslimat ile birlikte “Temiz Türkiyem” kampanyası için bugüne kadar T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından satın alınarak Türkiye çapında belediyelere teslim edilen Hyundai Truck HD75 katı atık toplama araçlarının sayısı 400’ü aştı. Yüksek teknolojisi ve modern tasarımıyla ilgililerin büyük beğenisini kazanan Hyundai Truck HD Serisi kamyonlar, teslim edildiği 400’den fazla kurumda 2010 yılından bu yana başarıyla hizmete devam ediyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim