• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Kaş-Bucak Limanı açılmayı bekliyor

Kaş-Bucak Limanı açılmayı bekliyor
Kaş ilçesi Bucak denizi mevkisinde yap-işlet-devret modeliyle yapılan ve 11 milyon 607 bin dolara mal olan 472 yat kapasiteli, karada da 160 tekne bulundurabilecek marinada çalışmalar son aşamaya geldi.

Kaş-Bucak Limanı açılmayı bekliyor

Önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleşecek marinayı, 23 yıl 6 ay süre ile Makyol firması işletecek. Yeni açılacak marina, bağlama, çekme, atma, elektrik, su, telefon, televizyon, internet, telsiz, çamaşırhane, market, restaurant, cafe-bar, acente, ATM, yat malzemeleri, butik gibi hizmetler sunacak.

17 yıldır marina işletme müdürlüğü yapan Tuncay Özses, yaptığı açıklamada, Antalya, Finike ve Kalamış marinalarında işletme müdürlüğü yaptığını söyledi. Kaş'ın kendisi için özel bir değere sahip olduğunu belirten Özses, şöyle konuştu:

''Tam teşekküllü marina ile Kaş'taki eksikliği giderdik. Hizmete girecek olan marinayla Kaş'ın çehresi değişecek. Marinanın ve Kaş esnafının para kazanmasını sağlayacak. Marinada kruvaziyer gemilerin kalabilmesi için alt yapı yok. Belediyenin işlettiği eski liman yetersiz kalıyordu. 9 Mayıs pazartesi günü gelecek olan 45 tekne ve 150 yatçı Doğu Akdeniz yat rallicilerini marinamızda ağırlayacağız. Marinamızda şu anlık 43 kişiyle hizmet sunuyoruz. Rezervasyonlarımız şimdiden başlamış bulunuyor. Amacımız en kısa zamanda yapacağımız rezervasyonlarla marinamızı tam kapasiteli bir şekilde doldurarak, müşterilerimize en iyi hizmeti vereceğiz.''

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim