• BIST 9728.89
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Kässbohrer ortaklık anlaşması imzaladı

Kässbohrer ortaklık anlaşması imzaladı
Kässbohrer, Hollanda’da Daimler Mercedes-Benz bayilerinin işbirliği ile oluşan Trailer Groep NL BV (TGN) ile Kässbohrer ortaklık anlaşması imzaladı.

TIRSAN markalarından Kässbohrer Avrupa’da satış ve satış sonrası hizmetler ağını genişletme yolunda büyük bir adım attı. Hollanda’da Daimler Mercedes-Benz bayilerinin işbirliği ile oluşan Trailer Groep NL BV (TGN) ile Kässbohrer ortaklık anlaşması imzaladı. Bu anlaşma ile TGN, Kässbohrer’in Hollanda’daki satış ve satış sonrası hizmetlerinden sorumlu oldu.

NUHOĞLU: HOLLANDA’DA İKİ YIL İÇİNDE %10 PAZAR PAYINA ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ

TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada bu işbirliğinin Hollanda'da satış ve servis ağını büyütmek adına önemli bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. Nuhoğlu ‘Hollanda bizim için çok önemli bir pazardır. Bu ortaklık, Hollanda’da treyler satışlarımızın ivme kazanması ve müşterilerimiz için daha ulaşılabilir olmak adına önemli bir adımdır’ dedi. Çetin Nuhoğlu ‘Kässbohrer müşterileri TGN’nin geniş satış ve satış sonrası ağı ile Hollanda’nın pek çok noktasında kaliteli hizmete ulaşacaktır. TGN servis noktalarında, hem çekici hem de treyler bakım ve onarım hizmetlerini birlikte alabilen müşterilerimiz zamandan kazanarak iş kayıplarını minimuma indirecektir’ dedi.

TGN, HOLLANDA’DA 23 LOKASYONDA 64 SATICISI İLE KÄSSBOHRER’İ TEMSİL EDECEK

TGN Ticari Direktörü Nan Silvis bu işbirliği ile doğan sinerjinin önemine değindiği konuşmasında ‘23 lokasyonda hizmet verdiğimiz Hollanda pazarında Kässbohrer’i temsil etmekten gurur duyuyoruz. Benzer çalışma ilkelerine sahip iki şirketin Hollanda’da başarılı işlere imza atacağına inanıyoruz’ dedi. Hollanda’da 23 lokasyonda 64 satıcısı ile hizmet veren TGN, Gomes, Rogam, Rüttchen ve Wensink gibi Hollanda’nın 4 büyük Mercedes bayisinden oluşmaktadır. TGN uzman kadrosuyla satış ve servis hizmetleri yanında, sigorta, finans, bakım sözleşmeleri ve filo yönetimi hizmetleri de sunmaktadır.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim