• BIST 9604.01
  • Altın 2477.073
  • Dolar 32.5016
  • Euro 34.646
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

Kässbohrer satış ve servis ağını artırıyor

Kässbohrer satış ve servis ağını artırıyor
Kässbohrer’in Avrupa’daki yeni partneri Bulgaristan’dan UBN Auto Ltd. Kässbohrer Avrupa’daki satış ve servis ağını artırmaya devam ediyor.

Kässbohrer satış ağını genişletiyor

Kässbohrer’in Avrupa’daki yeni partneri Bulgaristan’dan UBN Auto Ltd. Kässbohrer Avrupa’daki satış ve servis ağını artırmaya devam ediyor.

3 Haziran 2011’de Kässbohrer ve UBN Auto Ltd. arasında Bulgaristan Sofya da imzalanan anlaşma ile UBN Auto Ltd. Kässbohrer’in yeni resmi partneri oldu.

Bulgaristan Sofya’da faaliyet gösteren ve Belgian-Dutch Turbo’s Hoet Groubu’nun tanınmış bir iştiraki olan UBN Auto Ltd. ticari araç alanında deneyimli ve başarılı bir şirkettir.

Kässbohrer Almanya bayilerinden KTH Trailer, Frankfurt Havaalanı’nda Hava Taşımacılığı yapan müşterileri ile Kässbohrer Adapazarı fabrikasında bir araya geldi.

3 gün süren etkinlikte, Kässbohrer‘in tüm ürün grupları hakkında detaylı bilgiler verildi. Üretim hatlarında yapılan fabrika turunda fabrikanın rahat ve heyecanlı ortamında müşterilerin tüm soruları cevaplandırıldı ve ileri teknoloji imalat süreçleri anlatıldı.

Danimarka’ya Talson Hava Kargo Teslimatı

Kässbohrer Almanya bayii KTH Trailer, HCS Transport & Spedition’ a 17 adet Talson Hava Kargo Semi-Treyler teslim etti.

1941 yılında kurulan Danimarka firması HCS İskandinavya’dan Avrupa’ya taşımacılık yapan ve çok farklı alanlarda uzmanlaşmış bir firmadır.

Hava kargo taşımacılığı yanında atık / geri dönüşümlü malzemeleri ve inşaat makineleri / malzemeleri taşımacılığı alanlarında da faaliyet göstermektedir

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim