• BIST 9079.97
  • Altın 2308.099
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.0976
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Kässbohrer teknolojisini sektöre tanıttı

Kässbohrer teknolojisini sektöre tanıttı
Bu yıl 13-14 Kasım tarihleri arasında Wiesbaden Almanya’da 9.su yapılan konferansta Tırsan iştiraklerinden Kässbohrer Fahrzeuwerke GmbH iş geliştirmeden sorumlu Yönetim Kurulu üyesi İffet Türken Konuşmacı olarak katıldı.

2003 yılında kurulan Car Training Institude her yıl düzenlediği konferanslarda otomotiv sektörünün lider kuruluşlarını bir araya getirerek sektördeki çalışmaların, yeni teknolojilerin ve yeniliklerin ortak bir platformda konuşulmasını ve sektörün gelişmesini sağlamaktadır.

Bu yıl 9. su yapılan konferansın ana konuları ticari ve ağır vasıta araçlarda ve treylerlerde CO2 emisyon azatlımı ve buna bağlı olarak çekici ile treylerin ağırlığının düşürülmesi ve aerodinamik kavramının yakıt tasarrufuna etkisi oldu. Sektörün çekici ve treyler konularında önde gelen kuruluşlarının katıldığı konferansta uluslararası treyler sektöründe önemli bir rolü olan Kässbohrer’in geliştirdiği hafif şasi ve teknoloji büyük ilgi gördü.
 
Ticari araclarda trendler uzerine sektörün diğer öncü kuruluşlarının da sunumlarını yaptığı konferansta Kässbohrer  Fahrzeuwerke GmbH  iş geliştirmeden sorumlu Yönetim Kurulu üyesi İffet Türken  yaptığı konuşmada  “ Kässbohrer  treyler sektöründe en geniş ürün gamına sahip üreticidir. Ar-Ge çalışmalarımızın sonunda her gün teknolojimizi daha da geliştiriyoruz. Değişen müşteri ihtiyaçları ve çevresel koşulların gerektirdikleri bizim ürünlerimizin de değişmesini ve gelişmesini sağlıyor. Ar-Ge çalışmalarımız sırasında elde ettiğimiz başarılara bu sene bir yenisini daha ekledik. Çok farklı taşımacılık ihtiyaçları için kullanılmakta olan ürünlerimizin ağırlığını daha da düşürerek  yakıt tasarrufunun artmasını sağladık. Bu teknolojimizi ve yeniliğimizi uyguladığımız ürünlerimizden bazıları “platform semi-treyler, çimento taşıyıcı semi-treyler, akaryakıt tanker semi-treyler dir” dedi.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim