• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Kässbohrer'den Özvolkan'a 25 tanker

Kässbohrer'den Özvolkan'a 25 tanker
Yurt içindeki 13 havaalanının Jet A-1 yakıt nakliyesini gerçekleştiren Öz Volkan Petrol Ürünleri Nakliyat, filosuna 25 adet Kässbohrer tanker ekledi.

Kässbohrer'den Özvolkan'a 25 tanker

Yurt içindeki 13 havaalanının Jet A-1 yakıt nakliyesini gerçekleştiren Öz Volkan Petrol Ürünleri Nakliyat, filosuna 25 adet Kässbohrer tanker ekledi.

TIRSAN'ın Samandra Tesisleri'nde düzenlenen törenle Öz Volkan Petrol Ürünleri Nakliyat’a 5 adet Kässbohrer tanker teslim edildi. Teslimat törenine TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve TIRSAN Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun ile Volkan Group Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker katıldı.

Teslimat töreninde bir konuşma yapan Volkan Group Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker, TIRSAN'ı; hem servis ağının genişliği hem de TIRSAN kalitesine duydukları güven nedeniyle tercih ettiklerini söyledi.

TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ise, TIRSAN’ın Nisan ayında gerçekleştireceği etkinlikler ile adından sıklıkla söz ettireceğini kaydetti. Yeni TIRSAN tesisinin temel atma töreninin önümüzdeki ay içerisinde yapılacağını açıklayan Nuhoğlu, sektöre büyük bir ivme kazandıracağına inandığı TIRSAN’ın yeni damperinin tanıtımının ise gelecek ay içerisinde olacağını vurguladı.

En son teknolojik araçlarla donatılacak olan yeni TIRSAN tesisinin tam otomasyon sistemi ile çalışacağını bildiren Nuhoğlu, tesisin açılışının ise Eylül ayı içerisinde olacağını söyledi. Yeni tesis ile günlük 25 adetlik araç üretim kapasitesinin 36'ya çıkacağına değinen Nuhoğlu, yeni tesisle birlikte TIRSAN'ın ürün çeşitliliğinin de artacağını ifade etti.

Nuhoğlu: Basınçlı Kaplar Yönetmeliği'ne dikkat edilsin!

ADR yönetmeliğinin artık tüm sektör tarafından iyice anlaşıldığını ve sektörün yönetmeliği uyguladığını belirten Nuhoğlu, “En az ADR kadar önemli olan bir başka konu daha var. Buradan tüm sektörün ve yetkililerin ‘Basınçlı Kaplar Yönetmeliği’ne dikkatlerini çekmek istiyorum. Bu yönetmeliğe yeteri kadar dikkat edilmediğini üzülerek görüyoruz. Basınçlı Kaplar Yönetmeliği, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından 2004'te yürürlüğe alındı fakat denetimler yeterince yapılmıyor. Testlerden geçirilerek 0.5 Bar'da çalışması gereken araçlar, bu kurallara uymuyor, şehirlerde tehlike saçıyorlar. Bu araçların denetimlerinin yapılmaması, kendi ayağımıza kurşun sıkmaktır. Bu durum, haksız rekabeti de doğuruyor" dedi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim