• BIST 9645.02
  • Altın 2411.409
  • Dolar 32.5821
  • Euro 34.8207
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C

Katar Havayolları Paris'te ödülleri topladı

Katar Havayolları Paris'te ödülleri topladı
Katar Havayolları (Qatar Airways) Paris Air Show’da düzenlenen “2013 Skytrax Dünya Havayolu Şirketi Ödülleri” kapsamında üç ödül aldı.
Katar Havayolları (Qatar Airways) Paris Air Show’da düzenlenen “2013 Skytrax Dünya Havayolu Şirketi Ödülleri” kapsamında üç ödül aldı. “Dünyanın En İyi Business Class”, “Dünyanın En İyi Business Class Bekleme Salonu” ve ard arda ikinci defa “Orta Doğu’nun En İyi Hizmet Veren Havayolu Şirketi Personeli” ödüllerine layık görüldü.
 
Dünya Havayolu Şirketi Ödülleri, havayolu şirketleri açısından mükemmelliğin küresel bir göstergesi olarak kabul ediliyor. Aynı zamanda Skytrax havayolu şirketlerinin standartlarını izleyen küresel ve bağımsız tek yolcu anketi olma özelliğini de taşıyor. 160’dan fazla ülkede seyahat eden yolcuların katılımıyla gerçekleşen anket, ödül kazananları belirliyor.
 
Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker, törenden sonra yaptığı konuşmada bu ödüllerin yolcular tarafından oylanarak belirlenmesi nedeniyle oldukça değerli olduğunu belirterek, şunları söyledi:
 
“Bu ödüller, havayolu şirketimiz ile seyahat eden müşterilerin deneyimlerini yansıtıyor. Ödüller yer ve uçuş esnasındaki hizmetlerimiz ile ilgili olarak birinci sınıf ve ekonomi sınıfı yolcuların yaşadıkları deneyimleri yansıtmakta. Uçtan uca birinci sınıf hizmet kalitemizin takdir edilmesi, Qatar Airways’in her açıdan beş yıldızlı bir havayolu şirketi olma taahhüdünü yansıtıyor.”
 
katar1.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim