• BIST 9574.22
  • Altın 2493.407
  • Dolar 32.6002
  • Euro 34.8556
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

Kaya Ropes Boat Show’da eğitim verecek

Kaya Ropes Boat Show’da eğitim verecek
Kaya Ropes, lüks tekneler, yatlar, yelkenliler ve su sporları donanımları gibi denizcilik sektörü ile ilgili tüm ürünlerin sergileneceği CNR Uluslararası Avrasya Boat Show’da 6. Salondaki A05 nolu Kaya Ropes standında farkını ortaya koyacak.

 

Düğüm ve Kasa Eğitimi (Splice Eğitimi) duayenlerinden Fransız Julien Barnet, Kaya Ropes’un konuğu olarak Türkiye’ye gelecek. Öncelikle 13-14 Şubat tarihlerinde 2 gün KAYA Ropes ekibine halat çeşitleri, özellikleri, bağlar ve düğümleri, örgüleri, dikişleri, kasa dikişleri, halat sektöründe farklı kullanımlar, yenilikler konusunda bir eğitim programı gerçekleştirecek. Ardından 15-16 Şubat tarihlerinde saat 16.00 itibariyle de bu uygulamaları CNR Uluslararası Avrasya Boat Show’da 6. Salondaki A05 nolu Kaya Ropes standında gerçekleştirerek üreticilerin,  kullanıcıların ve ziyaretçilerin sorularına cevap verecek. Demonstrasyonlar yapacak.
 
Julien Barnet kimdir?
 
2000-2005 yıllarında Fransız Yelken Federasyonu tarafından edindiği yelken spor eğitmenliği diploması sonrasında 3 yıl boyunca yelken eğitmenliği görevine devam etmiştir. Britanya bölgesine yerleştikten sonra halat konusunda bir eğitime devam edip, birkaç farklı üretici ve şirkette görev almıştır. Preparatör dediğimiz yarışçıların hazırlıklarını üstlenen ve tüm donanım hazırlıklarını yapan kişi olarak solo veya ekipli yarış teknelerinde bu görevi üstlenmiştir. Mini 650 sınıfında teknesini hazırlayıp 2 sezon geçirdikten sonra şimdiki işini gerçekleştirmek üzere 2009′da firmasını kurmuş ve bu dönemden beri yüzde 100 halat ve hareketli donanım üzerine konsantre olmuş. Yüzde 80 mini yarışçılarını halat işlerini gerçekleştirmekle beraber, class 40, figaro ve open 60 gibi sınıflarda birçok teknenin hazırlığını yapmaktadır. Şu an Vendee Globe yarışında yeralan Bertrand De Broc. class 40 Jorg Reichers ve Stephane Le Diraison gibi yarışçıların teknelerini hazırlamaktadır. Cousin halatlarının şu aralar seri üretime geçtiği halat sıkıştırma sistemi de onun buluşudur.
 
Tolga Pamir 23 Şubat’ta Kaya Ropes standında
 
CNR Avrasya Boat Show 6. Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı’na katılacak Kaya Ropes, 6. Salondaki A05 Nolu standında 23 Şubat Cumartesi günü, Dünyanın en zor yarışlarından biri kabul edilen Transat 6.50 yarışına katılan ilk Türk Tolga Pamir’i ağırlayacak. Atlantik okyanusunu tek başına geçerek bir ilke imza atan milli yelken sporcusu Tolga Pamir,  Kaya Ropes’un 6. Salondaki A05 Nolu standında konuklarıyla deneyimlerini paylaşarak, hazırladığı posteri günün anısına imzalayacak.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim