• BIST 9079.97
  • Altın 2323.68
  • Dolar 32.3605
  • Euro 34.9265
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 12 °C

Kaya Ropes denizcilik halatlarını sergiliyor

Kaya Ropes denizcilik halatlarını sergiliyor
Kaya Ropes, denizcilik, askeriye, doğa sporları ve iş güvenliğine yönelik geniş ürün yelpazesinin önemli bir bölümünü oluşturan denizcilik halatlarını bu yıl 29.su düzenlenen Uluslararası Shop&Miles Boat Show Fuarı’nda sergiliyor.

Kaya Ropes denizcilik halatlarını sergiliyor

Kaya Ropes, denizcilik, askeriye, doğa sporları ve iş güvenliğine yönelik geniş ürün yelpazesinin önemli bir bölümünü oluşturan denizcilik halatlarını bu yıl 29.su düzenlenen Uluslararası Shop&Miles Boat Show Fuarı’nda sergiliyor.

29. Uluslararası Shop&Miles Boat Show Fuarı’nın en gözde ürünlerinden Neo Solid halatları ile tasarlanmış kolye, bilezik ve çizmeleri sergileyen başarılı sanatçı ve televizyon programcısı Nefise Karatay, “Yeni bir moda akımı başlatıyoruz” dedi. 20-25 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen fuarda Kaya Ropes’un bu yılki sürprizi Neo Solid oldu. Kullanım sıklığına göre halat ömrünü iki katına çıkaran Neo Solid, sürtünmeye karşı dayanıklı ve sağlam yapısının yanı sıra kolay düğüm atmaya imkân veren yumuşaklığıyla ilgi gören bir ürün olarak biliniyor. Kaya Ropes’un Türkiye’de ilk kez üretilen yeni ürünü Neo Solid, Uluslararası Shop&Miles Boat Show Fuarı’nda tasarımı Nermin Erşen tarafından Nefise Karatay için özel olarak yapılan kolye, bilezik ve çizme ile kamuoyunun karşısına çıktı.

Sektörde 30. yılını dolduran Kaya Grubu’nun yenilikçi markası Kaya Ropes’un bu farklı tanıtım etkinliğinde Karatay, gümüş denizyıldızı ve mercanlarla süslenmiş özel tasarımlara ilişkin olarak “Bu yılın kış modasını Kaya Ropes ile belirliyoruz” dedi. Kaya Ropes’un Boat Show’da düzenlediği basın ve kokteylde, Kaya Grubu Genel Müdürü Güher Türker, Nefise Karatay’a halattan çok özel tasarımla yapılan kolye ve bileziğini taktı.

Kolye, bilezik ve siyah süet üzerine bej halatlarla tasarlanan çizmeleriyle Fuar’da göz dolduran Nefise Karatay, şu konuşmayı yaptı:

“Yarış halatları, gezi teknesi ve yelken imalatçıları halatları, batan ve yüzen tipte bağlama halatları üreten Kaya Ropes bu fuarda yeni ürünü Neo Solid ile çıkış yapıyor. Kolyemde, bileziğimde ve çizmemde hoş bir tasarımla sizlere sunduğumuz Neo Solid, aslında gezi teknelerinin gözdesi olacak bir ürün. Türkiye’de ilk kez Kaya Ropes tarafından yüksek teknolojiyle ülkemizde üretilmeye başlanan Neo Solid’in gerek renkleriyle, gerekse tasarımlarıyla bu yılın modası olacağı kesin görünüyor. Neo Solid estetik açıdan da dikkat çekiyor. Sezonda değişik renk kombinasyonlarıyla üretilecek olan Neo Solid’in, bu tasarımlarla moda olacağından eminim. Kaya Ropes ile birlikte bu kışın yeni trendinin halat modası olacağını düşünüyorum. Ben de bu konuda öncü olduğum için çok mutluyum.” Nefise Karatay’ın konuşmasının ardından, Kaya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kaya, Nefise Karatay’a teşekkür plaketi sundu.

“Kaya Grubu, yine trend belirleyecek”

Kaya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kaya, basın toplantısında yaptığı açılış konuşmasında; halat, iş güvenliği, eğitim, danışmanlık ve denetim alanlarında söz sahibi şirketlerden biri konumuna geldiklerini belirterek, tüm kalite standartlarını karşılayarak, teknik - teknolojik halat ve iş güvenliğine yönelik Ar-Ge ve Ür-Ge’sini gerçekleştirdikleri ürünleri ve hizmetleriyle Kaya Grubu’nun önümüzdeki beş yıl içinde dünya sıralamasında ilk üçte yer almayı hedeflediğini bildirdi.

Kaya Grubu Genel Müdürü Güher Türker ise insan odaklı çalışmalarını sektörel faaliyetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de devam ettirdiklerini söyledi. Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanlığı Kupası kapsamında Türkiye’de ilk kez düzenlenen Kaya Match Race yarışına adlarını verdiklerini hatırlatan Türker, denizcilik, doğa sporları ve iş güvenliği sektörlerine verecekleri destekleri sürdüreceklerini belirtti. İş güvenliği ve performansa yönelik üretimleriyle sektör öncüsü olduklarının altını çizen Türker, Nefise Karatay’ın tanıttığı Neo Solid tasarımlarının da yenilikçi vizyonlarının bir göstergesi olduğunu söyledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim