• BIST 9079.97
  • Altın 2320.484
  • Dolar 32.3655
  • Euro 34.9623
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

KayıTur, araç filosunu genişletiyor

KayıTur, araç filosunu genişletiyor
Turizm yolculuğuna başladığı 1988 den günümüze sektörde emin adımlarla ilerleyen KAYITUR başarısını aldığı onur belgeleri ve ödülleri ile kanıtlamış ve Türkiye’nin en büyük incoming şirketleri arasında yerini almıştır.

KAYITUR ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR 

Bu gün; sektörün en deneyimli 1.000 üzerinde çalışanı ve 250’nin üzerinde sektörün en geniş modern araç filosu ile milyonlarca yolcuya hizmet veren KAYITUR, hizmet ve kalite anlayışını daha geniş kitlelere taşıyabilmek için Ege ve Akdeniz bölgesinde 450’yi aşkın otel ile çalışmaktadır.

KAYITUR planlanan şekilde gelişim süreçlerini tamamlarken son olarak artan operasyonel ihtiyaçlarını karşılamak üzere araç filosunu çeşitlendirerek geçen yıl 4 adet 2010 model, her biri 39 koltuklu Otokar Doruk araçlarını dahil etmişti. Doruk araçları yoğun geçen turizm sezonunda turizmdeki taşımacılık ihtiyaçlarına ne kadar uygun bir çözüm sunduğunu kanıtladı. KAYITUR, 2011 de yoğun bir turizm sezonu beklediği için 10 adet Otokar Doruk marka aracı daha filosuna ekledi.

Düzenlenen törene Kayıgroup CEO su Tahir GÖRGÜLÜ, Kayıtur Genel Müdürü Hamit KUK ve Kayıtur Genel Müdür Yardımcıları Erkut ÖZEN ve Gül KÜÇÜKBOYACI; Otokar ‘ı temsilen Otokar Antalya Yetkili Bayisi Hüseyin YILDIRIM, Satış Müdürü Kemal KAÇAR, Satış Birim Yöneticisi Murat TORUN ve Bölge Satış Yöneticisi Tanju PAKER’de katıldı.

Töreninin ardından araçlar KAYITUR operasyonlarında hemen görev almaya başladı.

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

www.AksiyonHaber.com

İSTANBUL HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim