• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Kazakistanlı heyet GİSBİR'i ziyaret etti

Kazakistanlı heyet GİSBİR'i ziyaret etti
Aralarında Kazakistan Cumhuriyeti Savunma Bakanı Adilbek Jaxybekov'un da olduğu 20 kişilik bir heyet GİSBİR'i ziyaret etti.

 

Aralarında Kazakistan Cumhuriyeti Savunma Bakanı Adilbek Jaxybekov'un da olduğu 20 kişilik bir heyet GİSBİR'i ziyaret etti.
 
Kazakistan Cumhuriyeti Savunma Bakanı Adilbek Jaxybekov, T.C. Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, Kazakistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Canseyit Tüymebayev, Savunma Bakanı Yardımcısı Tümg. Bagdat Maikeyev ve beraberindeki 20 kişilik heyet, geçtiğimiz hafta TürkiyeGemi İnşa Sanayicileri Birliği(GİSBİR) Genel Merkezini ziyaret etti.
 
GİSBİR Yönetim Kurulu BaşkanıMurat Kıran ve Yönetim Kurulu üyelerinin ağırladığı Kazakistan Heyeti için GİSBİR Genel Sekreteri Süheyl Demirtaş tarafından Türk Gemi İnşa Sanayi, GİSBİR, gemi ve yat inşa rakamları ve verileri, gemi inşa sanayinin küresel durumu, Türk tersanelerinin gerçekleştirdiği projeler gibi konularda ayrıntılı bir sunum gerçekleştirildi.
 
GİSBİR’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen öğle yemeğinde kısa bir konuşma gerçekleştiren GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran, Türk gemi inşa sanayinin gücü, tamamlanan projeler ve offshore sektörünün Türk gemi inşa sanayinin geleceği bakımından taşıdığı önemden bahsederek Kazakistan Savunma Bakanı Adilbek Jaxybekov, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcıve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
.gisbir_kazakistan.jpg

gisbir_kazakistan1.jpg

gisbir_kazakistan2.jpg

gisbir_kazakistan3.jpg

 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim