• BIST 9079.97
  • Altın 2308.811
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.0923
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Kazandılar ve yine "Temsa Safir" dediler

Kazandılar ve yine "Temsa Safir" dediler
Temsa Safir, sunduğu kazançlı yolculuklara Kale Seyahat ve Midyat Seyyidoğlu Turizm ile devam etti.

KAZANDILAR VE YİNE "SAFİR" DEDİLER

Temsa Safir, sunduğu kazançlı yolculuklara Kale Seyahat ve Midyat Seyyidoğlu Turizm ile devam etti.

Temsa Safir, üstün donanım özellikleri ve ekonomik yakıt tüketimi avantajları sunmaya Kale Seyahat ve Midyat Seyyidoğlu Turizm filolarında sürdürüyor. Kale Seyahat ve Midyat Seyyidoğlu Turizm, geçtiğimiz dönemde filolarına kattıkları Temsa Safir’den duydukları memnuniyet sayesinde filolarını yeni Safir’ler ile güçlendirmeye devam ediyor.

Midyat Seyyidoğlu Turizm, Safir ile kazanıyor

Tecrübesi ve gelenekleri ile yolcularına konfor sunan Midyat Seyyidoğlu Turizm, Adana Temsa Showroom’da gerçekleşen teslimat ile filosuna bir adet daha Temsa Safir kattı. Teslimat törenine Midyat Seyyidoğlu Turizm Sahibi Nurettin Akkurt’un oğlu Muhammed Akkurt, Temsa Otobüs Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl ve Bölge Satış Yöneticisi İlker Canbolat katıldı.

Törende konuşan Midyat Seyyidoğlu Turizm Sahibi Nurettin Akkurt’un oğlu Muhammed Akkurt; “Temsa Safir’in yakıt konusundaki cimriliği, bizi tekrar Temsa Safir’i almaya yönlendirdi. Temsa Safir ile kazancımızı katlıyoruz” dedi.

Temsa Otobüs Satış ve Pazarlama Müdürü Murat Anıl; “Temsa Safir ile Türkiye’nin dört bir yanındaki otobüs firmalarına kazanç sağlamaya devam ediyoruz. Filosunda Safir olanlar, kendilerine hem yakıtta hem de konforda kazandırdığı için tercihini yine Safir’den yana kullanıyor. ” diye konuştu.

Kale Seyahat’in yüksek standardı: Temsa Safir

Yolcu taşımacılığında profesyonel ekibiyle, yüksek standartlı ve kaliteli hizmet veren Kale Seyahat, Esenler Otogarı’nda gerçekleşen teslimat ile filosuna dört adet Temsa Safir daha kattı. Törende Kale Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çınar, Temsa Otobüs Pazarlama Yöneticisi Ekrem Özcan, Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ, Temsa Yetkili Satıcısı Çavuşoğlu Otomotiv Genel Müdürü Hasan Pilavcı ve Bayi Satış Müdürü Sonat Demirci hazır bulundu.

Törende konuşan Kale Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çınar; “Kurban bayramı öncesi filomuza Safir dahil etmiştik. Bayramdaki performansı, yolcularımıza sunduğu konfor ve gerek yakıt tüketimi gerekse işletim maliyetlerinin çok uygun olmasından dolayı tekrar Safir diyoruz” dedi.

Temsa Otobüs Pazarlama Yöneticisi Ekrem Özcan; “Değerli otobüs firmalarımızın filolarındaki Safir’den elde ettikleri kazançtan sonra tekrar Safir demeleri bizleri de çok mutlu ediyor. Otobüsçümüz ‘Otobüs bize çalışsın’ diyerek Safir yatırımlarını artırıyor.” şeklinde konuştu.

Temsa Safir ile kazancınızı katlayın

Segmentindeki diğer araçlardan üstün donanım özellikleri ve ekonomik yakıt tüketimi ile ayrılan Temsa Safir, tasarımındaki keskin hatları ve güçlü görsel kimliği ile motorunda taşıdığı gücü yansıtıyor. 12,2 metrelik Temsa Safir’de standart 46 koltuklandırmaya ek olarak, opsiyonlu 50 koltuk oturumu; 13 metrelik Temsa Yeni Safir’de standart olan 50 koltuk oturumuna ek olarak, opsiyonlu 54 koltuk oturumu seçilebiliyor. Üstelik ekstra koltuklandırma seçeneklerinde, diz mesafesi konforu üst seviyede tutuluyor. Temsa Safir, yüksek yolcu kapasitesi ve düşük işletim maliyetlerinin yanı sıra dayanıklı, güçlü ve ekonomik motorunun sağladığı yakıt tüketimi ile de kazançlı bir yolculuk sunuyor. Çevreci kimliğiyle de dikkat çeken Temsa Safir, Euro 4 motoru ile hem ekonomiyi hem de çevreyi koruyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim