• BIST 9524.59
  • Altın 2502.881
  • Dolar 32.5995
  • Euro 34.5572
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Keçiören belediyesi MAN’ı tercih etti

Keçiören belediyesi MAN’ı tercih etti
Kamunun tercihi MAN, Türkiye’deki pek çok belediyenin çözüm ortağı haline geldi. Konya Selçuklu Belediyesi ve Ankara Keçiören Belediyesi ‘ağır hizmet’ için MAN’ı tercih etti.

 

Gerçekleştirilen son teslimatlarda Selçuklu ve Keçiören belediyeleri, araç filolarına 4’er adet özel donatılı TGM ve TGS serisi MAN kamyonlarını ekledi.
 
Yüksek teknolojileri ve kaliteleri ile öne çıkan MAN kamyon ve otobüsleri, belediyelerin de toplu taşıma ve ağır hizmet görevleri için öncelikli tercihler arasında yer almaya devam ediyor. ‘Ağır hizmet’ için tercihlerini bu yönde kullanan Konya Selçuklu Belediyesi ve Ankara Keçiören Belediyesi’ne de, talep ettikleri özel donatılı araçlar, birbiri ardına düzenlenen törenlerle teslim edildi.
 
MAN TGM’ler kışın karla mücadele edecek, yazın yol yapacaklar
 
MAN Kamyon ve Otobüs A.Ş. Kamu Satış Müdürü Taylan Aslanoğlu ve Kamu Satış Sorumlusu Murat Mertoğlu’nun evsahipliğinde gerçekleşen törenle; 3 adet tek kabinli ve 1 adet çift kabinli MAN TGM 18.250 kamyon, Konya Selçuklu Belediyesi yetkililerine teslim edildi. Yoğun kış şartlarında daha iyi hizmet verebilmek için hazırlanan turuncu renkli MAN TGM serisi araçlar, karla mücadele için özel donatılara sahip bulunuyor. Damper, tuz serici, kar bıçağı üst yapıları ile donatılan araçlara ayrıca, mıcır serici ekipman da monte edildi. Böylece, MAN TGM serisi kamyonlar, kışın kar mücadelesinde etkin bir şekilde yer alırken, yazın ise damper ve mıcır serici ile yol yapımında hizmet vererek, çok yönlü olarak kullanılabilecekler.
 
MAN TGS’ler, hem yol yapacak, hem de asfalt dökecekler
 
Kış mevsimi sonrasında, ağır şartlarda bozulan yolların yapımı, onarımı ve asfalt dökme hizmetini daha iyi verebilmek için hazırlıklarını tamamlayan Ankara Keçiören Belediyesi de filosunu 4 adet 8×4 MAN TGS 41.400 ile güçlendirdi. Yol yapım ve özellikle asfalt dökümüne uygun yüksek mukavemetli çelikten imal edilen MAN TGS serisi kamyonlara, kaya tipi damperler monte edildi. Böylece hem ağır şartlarda yol yapımında, hem de yapım sonrası asfalt dökme işleminde kullanılabilmesi sağlanan MAN araçları, düzenlenen törenle MAN Kamyon ve Otobüs A.Ş. Kamu Satış Sorumlusu Murat Mertoğlu tarafından Keçiören Belediyesi yetkililerine teslim edildi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim