• BIST 9036.33
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Kedi hostese saldırınca, uçak fena karıştı

Kedi hostese saldırınca, uçak fena karıştı
Erbil-İstanbul uçağında inanılmaz bir olay yaşandı. Sahibiyle birlikte uçağa alınan bir kedi, uçuş sırasında kafesten çıkartılınca ortalık birbirine girdi.

Kabin ekipleri servisi tamamladıktan sonra bütün yolcular gece uçuşu olduğu için uyumaya başladı. Kabin ekipleri de servis sonrası arka bölümde yemek yerken bir anda kendilerine doğru koşan bir kedi farkettiler. Korkuya kapılarak sağa sola atlayan kedi, bir kabin memurunun dizini tırmalarken saldırıya uğrayan kabin memuru yere düştü ve dizinden yaralandı.

Uçakta paniğe neden olan kedi, bir koltuğun altına girerek saklandı. Uzun uğraşlar sonrası kedi yakalanarak kafese geri konuldu.

“Şu an bu satırları yazarken bile parmaklarımın titrediği ve malesef inanılamayacak bir olay yaşamış bulunuyorum” diyerek başından geçen olayı mesai arkadaşlarına anlatan genç kabin memuru dehşet verici olayı şöyle anlattı: “Kabin ışıklarının  karanlık olduğu bir uçakta, birden bire kocaman bir varlığın sizin bacağınızı çizip, galleyde bir sağa bir sola saldırdığını hayal etmenizi sizlerden rica ediyorum. kendisi troleyin altına sıkışmasa, yakalanacağıda yoktu zaten. O kadar büyük ve de ağır bir kedi, nasıl olur da büyük bir çeviklik ve süratle tüm galleyi birbirine katabilir, inanılır gibi değil”

YA KEDİ KOKPİTE GİRSEYDİ ?

Kabini birbirine katan kediyi yakalamak istedikleri sırada daha da saldırganlaştığını kaydeden kabin memuru, şöyle devam etti: “ Amirimiz Ulaş bey arkasından onu yakalamak için kabine çıktığında daha da hırçınlaşarak bizim galley'e koşarak saldırmış ve ortalığı birbirine katmıştır. Belki sizlere komik gelebilir ama bu bir kaçırılma olayı da olabilirdi. Çünkü bizzat yaşadık ki kocaman bir kedinin peşinde, tüm kabin ekibi manipüle olmaktadır. Kabin amirimiz, ön tarafta çalışan arkadaşımızı elbette ön galley'de bırakarak, kabinde kedinin peşinden gelmiştir ve derhal kokpit ekibine haber vermiştir yani ön galley boş bırakılmamıştır. Ama velev ki bir kaptanımız tuvalete çıkmak için dışarı çıksaydı ve o sırada siz daha ne olduğunu bile anlamadan kedi kokpite girseydi, olacakları tahmin bile demiyorum.”

Bu arada kedinin kafesten nasıl çıktığı konusunda bilgi edinilemezken, kedinin sahibinin kedinin kendi kendine kafesi açtığını söylediği kaydedildi.

www.ulasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim