• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Keleşler, Kässbohrer 'i tercih etti

Keleşler, Kässbohrer 'i tercih etti
Kässbohrer yeni müşteri kazanmaya devam ediyor. Ankara merkezli Keleşler Demir Çelik’in tercihi de Kässbohrer oldu.

KELEŞLER KäSSBOHRER'İ TERCİH ETTİ

Kässbohrer yeni müşteri kazanmaya devam ediyor. Ankara merkezli Keleşler Demir Çelik’in tercihi de Kässbohrer oldu.

Yüzyıllık tecrübesi ile pazar şartlarına ve müşterilerinin beklentileri doğrultusunda üretim felsefesini benimseyen Kässbohrer yeni müşteri kazanmaya devam ediyor. Ankara merkezli Keleşler Demir Çelik’in tercihi de Kässbohrer oldu. Keleşler Demir Çelik 2 adet Kässbohrer Açık Kasa Alüminyum Kapaklı Semi Treyler’ini Samandıra’da teslimat töreni düzenlendi. Keleşler Demir Çelik şirket yetkilisi Haluk Keleş, araçlarını DAF-TIRSAN AŞ Satış Temsilcisi Levent Çelik’ten aldı.

“Açık kasa Kässbohrer’e talep çok fazla”

Teslimat töreninde bir konuşma yapan DAF-TIRSAN AŞ Satış Temsilcisi Levent Tekin, nakliyecilik sektöründe semi-treyler kullanımının öneminin arttığını belirtti. Tekin, “Özellikle açık kasa Kässbohrer ürünümüze talep çok fazla. Semi treyler, yükün sağlıklı ve ekonomik taşınmasında önemi çekiciden daha fazla. Aracınızın yakıt sarfiyatını, yol tutuşunu kısaca güvenliği ve ekonomisini semi treyler etkiliyor. Kässbohrer üretmiş olduğu sağlam, kaliteli, güvenli ve ekonomik ürünlerle müşterilerinin güçlü ve güvenilir çözüm ortağı olmaya devam edecektir” diye konuştu.

İlk araçlarımızda Kässbohrer’i tercih ettik

Keleşler Demir Çelik şirket yetkilisi Haluk Keleş ise demir-çelik sektörüne aile işi olarak başladıklarını ve daha büyük işlere imza atmak için 2007 yılında Keleşler Demir Çelik’i kurduklarını söyledi. Firmalarına ilk treylerleri aldıklarını kaydeden Keleş, “İlk alımımız olduğu için çok araştırma yaptık. Kässbohrer’i tercih etmemizde en büyük etken araçların sağlamlığı ve kalitesi oldu” dedi.

Kässbohrer Adapazarı’nda üretiliyor

Kässbohrer 1893 yılında Ulm’da kuruldu ve günümüzde Avrupa’nın lider treyler üreticileri arasında yerini alıyor. 2002 yılında TIRSAN grubuna dahil olan Kässbohrer üretimini, satış ve satış sonrası aktivitelerini eski sistemiyle sürdürmeye devam ediyor. Kässbohrer’in üretim tesisleri Adapazarı’nda yalın yönetim presipleriyle yönetiliyor. Kässbohrer her daim müşterilerine hızlı, etkin ve ekonomik şartlarda doğru ürünleri sunmayı hedefliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim