• BIST 9061.94
  • Altın 2300.267
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0764
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Kemal Yardımcı, Bahama Elçisi ile görüştü

Kemal Yardımcı, Bahama Elçisi ile görüştü
Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, özel bir ziyaret için İstanbul'da bulunan Bahama Londra Büyükelçisi ve IMO Daimi Temsilcisi Paul Farquharson ile görüştü.

MİLLİ SAVUNMA BAKAN YARDIMCISI, BAHAMA BÜYÜKELÇİSİ İLE GÖRÜŞTÜ

Milli Savunma Bakan Yardımcısı ve aynı zamanda Bahama Adaları Fahri Konsolosu Hasan Kemal Yardımcı ve Yardımcı Denizcilik Müdürü Turan Yardımcı, özel bir ziyaret için İstanbul'da bulunan Bahama Londra Büyükelçisi ve IMO Daimi Temsilcisi Paul Farquharson ve eşi Shannon Farquharson ile görüştü.

Deniz Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat, Ulaşım Online Editörü Esra Sarıkeçe ve Turkish Maritime Dış Haberler Editörü Sevnur Çakmak'ın hazır bulunduğu görüşmede, Bahama ve Türkiye arasında gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Bahama ve Türkiye arasında deniz eğitimi konusunda çalışma yapılması gerektiğini dile getiren Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, Türkiye'nin tek denizcilik ihtisas üniversitesi olan Piri Reis Üniversitesi'nde Bahama'lı öğrencilerin eğitim görmesi konusunda destek olunması gerektiğini söyledi.

Bahama Devleti ile yapılan anlaşma neticesinde Türk vatandaşlarının Bahama Adaları'na vizesiz seyahat edebildiğini söyleyen Milli Savunma Bakan Yardımcısı ve Bahama Fahri Konsolosu Hasan Kemal Yardımcı, iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi konusuna gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

BÜYÜKELÇİ FARQUHARSON, CANPOLAT'A TEŞEKKÜR ETTİ

Deniz Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Recep Canpolat'ın Türk Denizciliğinin IMO'da tanıtımı konusunda büyük emeği olduğunu söyleyen Bahama'nın Londra Büyükelçisi Paul Farquharson, bu görüşmeyi sağlayan Canpolat ve arkadaşlarına teşekkür etti.

Bahama ile Türkiye arasında bir köprü vazifesi görecek eğitim, turizm, denizcilik ve inşaat konularında yapılacak her türlü çalışmaya katkı sağlayacaklarını belirten Büyüleçi Farquharson, Milli Savunma Bakan Yardımcısı, Hasan Kemal Yardımcı'nın öncülük edeceği projelere destek vereceklerini kaydetti.

Dünyanın en önemli turizm, denizcilik ve finans merkezi olan Bahama Adaları'nın, Türkiye'de tanıtılmasında Deniz Haber Ajansı ile ortak bir çalışma yapacaklarını söyleyen Büyükelçi Paul Farquharson, Dünya denizcilik sektörünün yakından tanıdığı ve  bildiği  Deniz Haber Ajansı ile çalışmaktan büyük memnuniyet duyduklarını sözlerine ekledi.

yardimci_paul_1.jpg

Haber ve Fotoğraf: Esra SARIKEÇE - Deniz Haber Ajansı 

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim