• BIST 9645.02
  • Altın 2411.621
  • Dolar 32.5808
  • Euro 34.7866
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Kemer'de yatlara plaka uygulaması başladı

Kemer'de yatlara plaka uygulaması başladı
Kemer Mavi Deniz Motorlu Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Levent Aslan yaptığı açıklamada, talepleri doğrultusunda, Kemer Belediyesi Meclisi'nin yatlara plaka uygulamasını kabul ettiğini belirtti.

Kemer'de yatlara plaka uygulaması başladı

Kemer Mavi Deniz Motorlu Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Levent Aslan yaptığı açıklamada, talepleri doğrultusunda, Kemer Belediyesi Meclisi'nin yatlara plaka uygulamasını kabul ettiğini belirtti.

Aslan, bu kararın Kemer'de ki yatçılık sektörüne önemli destek sağlayacağına emin olduklarını söyledi. Kemer'de bulunan ticari yatları temsil eden Mavi Deniz Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Levent Aslan, 2 Haziran tarihinde yatlarda plaka uygulamasının başlatılması için Kemer Belediye Başkanlığı"na başvurduklarını belirtti.

Aslan, bu isteklerinin geçtiğimi gün yapılan Belediye Meclis toplantısında kabul edilmesinin sevincini yaşadıklarını belirterek şunları söyledi:

“Bu kararla yıllardır Kooperatifimize üye olan, Kemer"de ikamet eden, turizme emeği geçen insanlara daha rahat çalışma imkanları sağlayacağına, kazançlarının artacağına, bu kararın Kemer'deki yatçılık sektörüne önemli destek sağlayacağına eminiz”

Aslan ayrıca, verdikleri destekten dolayı Kemer Kaymakamı Bayramali Köse, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Belediye Meclis üyelerine de teşekkür ederken, 2011 turizm sezonunun Kemerli ticari yatçılar için bir milat olacağını da söyledi.

Yaptıkları faaliyetler hakkında da bilgilere veren Aslan sözlerini şöyle sürdürdü:

“2010 yılı sezonu başlarken siz değerli basın mensuplarına S.S. Kemer Mavi Deniz Motorlu Taşıyıcıları Kooperatifi olarak önemli işlere imza atacağımızı beyan etmiştik. Bu kararlardan birkaçını sayarsak; Kooperatifin vermiş olduğu kimlik kartları ile giriş çıkışlar kontrol altına almış, marina da çalışan tekne personeline tek tip kıyafet giydirilmiştir. Seyir halinde olan her kaptanımız resmi kıyafeti ile denize çıkmıştır. AIS CLAS B CS cihazı mecburiyeti getirildiğinde çok kısa bir zamanda ve uygun fiyata bu cihazın teknelere takılmasını sağladık. Teknelerin deniz çıkışlarını körletip, teknelerde oluşan sintine ve pis suyun marina yönetiminin de katkıları ile ücretsiz alınmasını sağladık.Bu örnekleri daha da çoğaltabiliriz. Biz yatçılar Kemer'de yakalanan bu yükselişi daha ileriye götürebilmek, Ülkemize daha fazla girdi sağlayabilmek için yıllardır çaba sarf ediyoruz. Bu konuda S.S. Kemer Mavi Deniz Motorlu Taşıyıcıları Kooperatifi olarak önemli adımlar attığımıza inanıyorum. Kooperatifimizde 42 üye kaydı olup, üyelere ait toplam tekne sayısı 47'dir. Kemer Türkiz Marina içerisinde 27 adet ahşap tekne olup, toplam tekne sayısı 74'dür. Üyelerimizden 4 tanesi Ayışığı Koyunda hizmet vermektedir”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim